Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bal de... Hollywood oferit de bobocii de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" Câmpina

Publicat:

Sunt cațiva ani de cand de la Colegiul Național "" din Campina inseamna spectacol. Așa a fost și Balul 2019, un show in toata regula, cu 18 boboci frumoși și emoționați, cu ținute elegante, dansuri explozive, momente haioase și, bineințeles, cu o sala plina pana la refuz. O adevarata desfașurare de forțe, o organizare care scoate acest eveniment din tiparul unui bal clasic și il duce, dupa cum spuneam, spre show.

Citeste articolul mai departe pe campinatv.ro…  

Sursa articol: campinatv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Campina au vizitat sediul PRO TV

21:50, 12.04.2024 - Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Campina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platforma ce faciliteaza legatura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectiva practica asupra organizațiilor…

Yasmina și Razvan, bobocii targovișteni aspiranți la titlul de Miss și Mister Medicina Militara

20:45, 24.03.2024 - Yasmina Maria Manguța și Razvan Andrei Stanciu sunt sigurii boboci dambovițeni ai Facultații de Medicina Militara. Cei doi viitor medici militari au decis sa participe impreuna la Balul Bobocilor, cu o poveste de cuplu inspirata de celebrele personaje Bonnie and Clyde. „Bonnie and Clyde… Cum ne-am cunoscut?…

Patru elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigporescu” Campina s-au calificat la Olimpiada Naționala la Limba și literatura romana

20:45, 22.03.2024 - Patru elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Campina s-au calificat pentru Olimpiada Naționala la Limba și literatura romana, la nivelul intregului județ, numarul eelvilor calificați fiind de 29.

Un turneu de minihandbal la Campina, prilej de bucurie pentru peste o suta de copii

20:40, 09.03.2024 - Dupa meciul dintre CS Campina și Concordia Chiajna , din Grupa semifinala Speranța a Campionatul Național Feminin de Handbal pentru juniori III, in sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Campina a mai avut loc o competiție de handbal, in organizarea CS Campina.

Hub-ul educațional Științescu de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Campina de apropie de finalizare

21:30, 08.03.2024 - Vienri, 15 martie, se incheie proiectul educațional Hub-ul Științescu, derulat la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Campina, la ciclul primar. Suma solicitata de la Fondul Științescu pentru acest proeict a fost de 22.750 lei.

CS Campina a caștigat en-fanfare etapa județeana a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

19:55, 21.02.2024 - Dupa o prima zi cu meciuri atractive , turneul final al etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV a continuat miercuri, 21 februarie, in sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, din Campina, cu ultimele partide - semifinalele și finalele.

Meciuri atractive in prima zi a etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

06:51, 21.02.2024 - Sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Campina a gazduit marți, 20 februarie, jocurile din cadrul a doua grupe din etapa județeana a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV.

La Școala Centrala Campina s-a incheiat Saptamana Nonviolenței cu o acțiune comuna alaturi de Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”

17:15, 04.02.2024 - Saptamana Nonviolenței in școli s-a incheiat vineri, 2 februarie, cu o acțiune susținuta de elevii claselor a V-a de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, care au prezentat colegilor lor de an de la Școala Centrala, chiar in amfiteatrul acestei instituții, o sceneta despre rezolvarea conflictelor…


Ce parere ai despre aceasta stire?