Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avion utilitar, prăbușit în județul Brăila

Publicat:

Un avion utilitar, cu doua persoane la bord, s-a prabușit sambata dimineața pe un camp cultivat cu orez din județul Braila.

Cele doua persoane au fost ranite, una dintre ele mai grav, cealalta a putut ieși pe picioare din avion.

Știre in curs de actualizare.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Un avion militar cu 15 persoane la bord s-a prabușit in Rusia: Nu exista supraviețuitori

14:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

VIDEO. Un avion militar rusesc cu 15 persoane la bord s-a prabușit

13:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Ilusin Il-76 s-a prabusit marti la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui incendiu la unul dintre motoare, au anuntat autoritatile ruse, relateaza Reuters. Avion militar rusesc s-a prabușit in regiunea Ivanovo in timp ce decola pentru un zbor programat.…

Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord. Nu exista supraviețuitori

13:35, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters.

Imagini halucinante. Un avion s-a prabușit pe autostrada și a luat foc. Mai multe persoane au murit / VIDEO

18:10, 13.02.2024 - Un incident halucinant s-a produs in urma cu puțin timp. Un avion s-a prabușit pe o autostrada și a luat foc pe loc. Imaginile de la locul tragediei au facut inconjurul Internetului și au terifiat pe toata lumea. Mai multe persoane și-au pierdut viața.

VIDEO. Un avion privat s-a prabușit in Florida. Cel puțin doi oameni au murit

13:25, 10.02.2024 - Un avion privat de pasageri cu cinci persoane la bord a aterizat de urgența pe o autostrada aglomerata din Florida și s-a ciocnit cu un vehicul la sol, intr-un accident mortal, vineri (9 februarie), doua persoane fiind declarate decedate, potrivit autoritaților. Imagini de la fața locului care circula…

Elevi raniți, dupa ce tavanul unei sali de clasa s-a prabușit peste ei. Incident la o școala din județul Sibiu

13:25, 07.02.2024 - Elevi raniți, dupa ce tavanul unei sali de clasa s-a prabușit peste ei. Incident la o școala din județul Sibiu Mai mulți elevi au fost raniți, miercuri dupa-amiaza, dupa ce tavanul unei sali de clasa s-a prabușit peste ei. Incidentul a fost semnalat in județul Sibiu, la Școala Gimnaziala Alamor, comuna…

Avion de mici dimensiuni, prabusit peste un parc de locuinte mobile. Mai multe persoane au murit / VIDEO

10:05, 02.02.2024 - Un avion de mici dimensiuni s-a prabușit ieri, pe data de 1 februarie 2024, peste un parc de locuințe mobile. Incidentul devastator s-a petrecut in Statele Unite ale Americii. Mai multe persoane și-au pierdut viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?