Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avertizare de ultimă oră a meteorologilor: Urmează două zile de ninsori și frig în România! Care sunt zonele vizate

Publicat:

Meteorologii anunța doua zile cu ninsori și frig in Romania! In intervalul 21 noiembrie, ora 03 – 22 noiembrie, ora 18, la munte va ninge moderat cantitativ și local se va depune un strat mai consistent de zapada, iar vantul va avea intensificari temporare, cu viteze mai mari pe creste, unde vor fi rafale de peste 60...80 km/h, viscolind ninsoarea și spulberand zapada.

In nord-vestul și centrul țarii vor predomina ninsorile, in general slabe cantitativ, cu precadere in cursul zilei de marți (21 noiembrie) și in noaptea de marți spre miercuri (21/22 noiembrie).

Citește și: Amnezie

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultim moment! Cod portocaliu și galben de ploi in mai multe zone din Romania. Care sunt județele vizate 

16:30, 05.05.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au emis un cod portocaliu și un cod galben de ploi pentru mai multe județe din Romania. Meteorologii anunța fenomene meteo precum descarcari electrice, intensificari ale vantului și grindina.

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vant puternic in mai multe județe din Romania. Care sunt zonele vizate

10:50, 04.05.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora. Meteorologii au emis un cod galben pentru intensificari de vant. Care sunt zonele vizate și pana la ce ora ramane in vigoare atenționarea.

Alerta ANM! Vreme rea inainte de Paște in toata țara. Zonele unde se extind ploile și vijeliile

14:10, 01.05.2024 - Alerta ANM in Romania! Vești proaste pentru romanii care așteptau soarele inainte de 1 Mai. Meteorologii au anunțat extinderea ploilor și vijeliilor in cea mai mare parte a țarii. Temperaturile vor scadea brusc in perioada urmatoare. Iata ce zone sunt afectate.

Romania nu scapa inca de praful saharian. Meteorologii anunța zonele cele mai afectate

12:26, 01.04.2024 - Particulele de praf saharian ajunse in Romania la sfarsitul lunii martie se vor mentine in aer și in primele doua zile ale lunii aprilie, anunța ANM. Meteorologii precizeaza ca incepand cu noaptea de luni spre marti, in unele zone unde va ploua, se vor observa depuneri de praf.

Anunț ANM de ultim moment! Mai multe zone din Romania, sub avertizare cod galben de vant

08:45, 28.03.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora. Meteorologii au emis un cod galben de vant pentru mai multe județe din Romania. Care sunt zonele vizate și pana la ce ora ramane in vigoare atenționarea.

Ninsori abundente, in Romania. A fost emisa avertizare de viscol. Zonele in care este iarna adevarata

11:50, 21.03.2024 - Meteorologii de la Administrația Naționala de Meteorologie au emis un cod galben de viscol pentru mai multe zone din țara. In acest moment ninge abundent in centrul Romaniei și la Iași. Avertizare ANM de viscol și ninsori Meteorologii au emis in aceasta dimineața o atenționare de cod galben de viscol…

METEO: Precipitații moderate cantitativ și intensificari ale vantului in mai multe zone din Romania

10:20, 11.03.2024 - Sursa : Administrația Naționala de Meteorologie COD : GALBEN Ziua/luna/anul: 11-03-2024 Ora : 10:00 Nr. mesajului:1 Intervalul : Zonele afectate : conform textului și harții; Fenomene : conform textului; Mesaj : MESAJ 1   ATENȚIONARE METEOROLOGICA  COD GALBEN Interval de valabilitate: 11 martie, ora…

Șefa meteorologilor anunța temperaturi de minus 10 grade Celsius in Romania: zonele vizate de valul de ger

17:06, 14.02.2024 - Nu scapam inca de ninsori și frig, iar temperaturile vor scadea chiar sub pragul de ger. Directorul general al Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, a anunțat cum o sa fie vremea in orele urmatoare. ”Ramanem sub incidența unei atenționari meteorologice de cod galben, pana in aceasta…


Ce parere ai despre aceasta stire?