Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avertismentul unui patron din industria cărnii: „Au apărut arome de carne de vită și de porc”

Publicat:

Avertismentul vine din partea Asociației Clusterului de – Botoșani, care amenajeaza un laborator pentru depistarea falsificarilor din industria alimentara și va avea o componenta unica in țara.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertismentul dur lansat de ANPC pentru cei care mananca de 1 Mai mititei: refuzați produsele pentru care exista indoieli privind calitatea

12:36, 29.04.2024 -  "La cumpararea produselor din carne tocata acordati o atentie deosebita aspectului produsului, urmariti modul de etichetare, nu cumparati produse preambalate neetichetate, iar pentru cele comercializate vrac este obligatorie inscrierea, la locul de comercializare, a datei durabilitatii minimale/datei…

Transavia, cel mai mare jucator din industria carnii de pasare, se pregatește pentru "cea mai mare investiție in domeniu"

06:35, 18.04.2024 - Compania Transavia, cel mai important jucator din industria carnii de pasare, se pregatește sa iși diversifice operațiunile cu o investiție-surpriza care se va derula in viitorul apropiat, despre care fondatorul companiei, Ioan Popa, spune ca nu va fi...

Au aparut ultimele imagini cu Radu Ayan, baiatul de doi ani disparut in Botoșani. Ce facea, in timp ce bunica lui il cauta / VIDEO

13:25, 18.03.2024 - Au aparut ultimele imagini cu Radu Ayan! Baiatul de 2 ani a fost filmat de camerele de luat vederi, la puțin timp dupa ce bunica lui l-a dat disparut la poliție. Oamenii legii desfașoara o misiune complexa, cu elicoptere și peste 100 de oameni au pornit pe urmele lui. Iata ce facea Radu Ayan, la puțin…

Prețul carnii de MIEL a explodat. Romanii sarmani vor cumpara carne de PAȘTE la suta de grame

14:45, 10.03.2024 - Daca anul trecut, un kilogram de carne de miel se vindea cu 65 de lei, anul acesta este cu circa 10% mai scump, din cauza prețurilor uriașe de producție.Astfel, potrivit prețurilor afișate deja online de ciobanii care au pregatit ofertele de Paște, prețul pentru un animal viu va fi 25 – 30 de lei/kg,…

10 martie: Lasatul secului pentru carne și Duminica Infricoșatoarei Judecați dinaintea Postului Paștelui

07:26, 10.03.2024 - 10 martie: Lasatul secului pentru carne și Duminica Infricoșatoarei Judecați dinaintea Postului Paștelui La 10 martie, conform calendarului ortodox, are loc Lasatul secului pentru carne și Duminica Infricoșatoarei Judecați. Credincioșii se pregatesc pentru cel mai lung și riguros post din an. In aceasta…

Sambata, 9 martie 2024, pomenirea celor adormiti, zi cunoscuta in traditia romaneasca si ca Mosii de iarna

14:46, 07.03.2024 - Sambata, 9 martie 2024, pomenirea celor adormiti, zi cunoscuta in traditia romaneasca si ca Mosii de iarna Dupa datina strabuna, in fiecare an, in sambata de dinaintea Duminicii Lasatului Sec de Carne, se pomenesc morții, dupa ritualul Moșilor de Iarna. Pentru ca mulți creștini au murit pe neașteptate…

A aparut un nou tip de carne. A fost creata in Dobrogrea: este de capra, dar are gust de vaca

08:30, 16.02.2024 - Dupa aproape 14 ani de cercetari și experimente, a aparut un nou tip de carne ce ar putea deveni, in viitor, o alternativa mai sanatoasa, mai gustoasa și, in primul rand, mai ieftina pentru romani. Este vorba despre o carne de capra, dar care are gust de vaca. Cercetatorii din Dobrogea au confirmat:…

Secretul gratarului perfect: Cum sa folosești corect termometrul pentru carne daca vrei rezultate delicioase și precise?

17:40, 13.02.2024 - Termometrul pentru carne a devenit un  instrument esențial pentru gatitul corect și sigur al carnii, asigurand ca aceasta este preparata la temperaturi corespunzatoare pentru a distruge bacteriile daunatoare și a asigura siguranța alimentara. Utilizarea unui astfel de dispozitiv din familia de accesorii…


Ce parere ai despre aceasta stire?