Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretul grătarului perfect: Cum să folosești corect termometrul pentru carne dacă vrei rezultate delicioase și precise?

Publicat:

Termometrul pentru carne a devenit un  instrument esențial pentru gatitul corect și sigur al carnii, asigurand ca aceasta este preparata la temperaturi corespunzatoare pentru a distruge bacteriile daunatoare și a asigura siguranța alimentara. Utilizarea unui astfel de dispozitiv din familia de accesorii gratar este cruciala pentru a masura temperatura interna a carnii și a determina daca aceasta a atins punctul de gatire adecvat. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Musaca de post, 5 rețete delicioase. Nu mai ramane nimic in farfurie, sunt savuroase

17:15, 04.04.2024 - Cu toate ca e post, inca poți manca preparate delicioase care sa nu conțina carne, oua sau produse lactate. Poți face musaca de post foarte simplu, mai ales ca exista o mulțime de variante care nu conțin carne. Daca totuși ți-e pofta de acel gust de carne, poți sa folosești un inlocuitor vegan care…

Cum se congeleaza corect carnea tocata. Secretul gospodinelor care te va ajuta enorm de acum

10:15, 20.03.2024 - Congelarea este o metoda de a pastra prospețimea și aroma carnii, mai degraba decat evitarea alterarii sale, deși este și acesta un avantaj. Playtech Știri iți explica cum se congeleaza carnea tocata in condiții de siguranța alimentara. Nu o pastra inghețata mai mult de doua, trei luni. Avantajele congelarii…

Secretul celor mai delicioase șnițele poloneze. Cum sa iți iasa crocante

13:55, 13.03.2024 - Daca nu ai mancat niciodata șnițele poloneze, atunci trebuie sa le incerci macar o data. Partea buna este ca le poți face destul de ușor la tine acasa. Dar care este secretul celor mai delicioase șnițele poloneze? Marea diferența intre șnițelul polonez și celelalte este ca șnițelul polonez folosește…

Cum se curața corect presa franceza pentru cafea și ceai. De cate ori trebuie sa o speli intr-o saptamana

21:00, 10.03.2024 - Folosești presa franceza pentru a prepara cafea sau ceai? Playtech Știri iți explica de cate ori pe saptamana trebuie sa o cureți pentru a o pastra in forma buna. Cum trebuie sa procedezi, ce ingrediente este bine sa folosești și ce greșeli sa eviți sa faci pentru a nu o deteriora rapid. Cat de des…

Prețul carnii de MIEL a explodat. Romanii sarmani vor cumpara carne de PAȘTE la suta de grame

14:45, 10.03.2024 - Daca anul trecut, un kilogram de carne de miel se vindea cu 65 de lei, anul acesta este cu circa 10% mai scump, din cauza prețurilor uriașe de producție.Astfel, potrivit prețurilor afișate deja online de ciobanii care au pregatit ofertele de Paște, prețul pentru un animal viu va fi 25 – 30 de lei/kg,…

Secretul celor mai bune icre de fasole cu ceapa. Ce ulei sa folosești, de fapt, e chiar o surpriza

12:40, 28.02.2024 - Cea mai tare rețeta de icre de fasole cu ceapa. Pentru cei care țin post, este un preparat perfect, care se potrivește perfect pentru oricare moment al zilei. Afla care este secretul acestui fel de mancare și ce ulei ar trebui, de fapt, sa folosești. Ce ulei se folosește la icrele de fasole cu ceapa…

Secretul celei mai delicioase ciorbe de cartofi. Ingredientul care o transforma intr-un preparat deosebit

14:41, 19.02.2024 - Atunci cand vine vorba despre supe și ciorbe, este foarte greu sa gasim o rețeta mai ușor de pregatit decat cea a ciorbei de cartofi. Indiferent daca suntem experți in bucatarie, sau daca ne simțim copleșiți de orice rețeta mai dificila decat cea a simplilor cartofi prajiți, aceasta ciorba va fi perfecta…

Ai preparat greșit șnițelele pana acum. Cum se fac corect, ce ingrediente trebuie sa folosești

18:35, 01.02.2024 - Șnițelele sunt un fel de mancare cunoscut in intreaga lume, insa multe gospodine prefera sa-l gateasca diferit fața de rețeta originala. Șnițelul clasic iși are originile in Austria și era preparat din carne de vițel și pesmet. Intre timp, șnițelul a ajuns sa fie preparat și din carne de pui sau porc.…


Ce parere ai despre aceasta stire?