Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avertismente în privinţa intervenţiei armatei în marşurile de protest: „SUA nu sunt un câmp de luptă”

Publicat:

Violentele si vandalizarile care au insotit marsurile de protest fata de moartea barbatului de culoare imobilizat de ofiteri albi de politie au determinat amenintari din partea presedintelui american cu interventia militara, punand in discutie rolul armatei in descurajarea tulburarilor interne si folosirea fortei impotriva propriilor cetateni.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Timpul va juca in favoarea Ucrainei odata cu sosirea armelor și avioanelor de lupta, spune comandantul-șef al armatei ucrainene

21:40, 17.06.2024 - Rusia si-a intensificat atacurile pe frontul de est pentru „a maximiza epuizarea trupelor” ucrainene, inainte de sosirea ajutorului militar occidental, in special de avioane de vanatoare F-16, conștienta fiind ca atunci timpul va juca in favoarea Ucrainei, relateaza Ukrainska Pravda și AFP.

Zelenski, speriat de revenirea lui Trump la Casa Alba: „Fara arme nu vom putea lupta cu o armata rusa de milioane”

11:40, 03.06.2024 - Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, s-a declarat ingrijorat cu privire la posibilitatea ca fostul președinte american, Donald Trump, sa revina la Casa Alba, in urmatorul an. Zelenski se teme ca Trump ar putea face concesii unilaterale Rusiei care ar ignora interesele Ucrainei.

Trump susține ca imigrantii ilegali din SUA „construiesc o armata” pentru a-i ataca pe americani. „Arata ca la varsta de lupta”

08:40, 24.05.2024 - Candidatul republican la presedintia SUA, Donald Trump, a declarat joi, la un miting electoral, fara a aduce niciun fel de dovezi, ca imigrantii din Africa, Orientul Mijlociu si din alte parti „construiesc o armata” pentru a-i ataca pe americani „din interior". Nu este prima data cand Trump folosește…

Ginerele lui Trump intra in joc pe piața contractelor guvernamentale din Balcani: va 'revitaliza' fostul sediu al armatei iugoslave

08:41, 17.05.2024 - Autoritatile sarbe si firma de investitii Affinity Global Development, aparținand ginerelui lui Donald Trump, au semnat miercuri un contract de inchiriere pe 99 de ani, permitand companiei sa renoveze cladiri care au gazduit sediul fostei Armate Populare Iugoslave, relateaza Reuters, conform News.ro.

Trump a acceptat! Va sta fața in fața cu Joe Biden: 'E timpul pentru lupta!'

06:05, 16.05.2024 - Candidatul republican in alegerile prezidentiale americane Donald Trump anunta miercuri ca a acceptat o provocare a presedintelui democrat Joe Biden de a participa la doua dezbateri inaintea scrutinului de la 5 noiembrie, relateaza AFP.

Lupta stransa intre Biden și Trump. Cei doi sunt la egalitate in cursa pentru alegerile prezidențiale (sondaj Reuters/Ipsos)

15:06, 15.05.2024 - Presedintele american, democratul Joe Biden, si rivalul sau, predecesorul sau republican Donald Trump, sunt la egalitate in cursa pentru alegerile prezidentiale din noiembrie, potrivit unui nou sondaj Reuters/Ipsos, difuzat miercuri, transmite Agerpres.

Charles Michel il contreaza dur pe Donald Trump in privința ajutorului pentru Ucraina: Sa restabilim adevarul. Cifrele vorbesc de la sine

20:50, 19.04.2024 - Presedintele Consiliului European, Charles Michel, a respins acuzatiile fostului presedinte american Donald Trump, care sustine ca Europa nu ajuta suficient Ucraina, transmite vineri AFP, potrivit Agerpres.''Sa restabilim adevarul. Cifrele vorbesc de la sine.

De unde vrea Joe Biden sa adune voturi in plus in lupta cu Donald Trump. Fostul președinte vorbește despre „creierul de vrabie“

11:20, 30.03.2024 - Echipa de campanie a lui Joe Biden a lansat vineri o campanie de publicitate pentru a incerca sa atraga alegatorii lui Nikki Haley, invinsa in timpul alegerilor primare republicane de fostul presedinte Donald Trump, informeaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?