Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avantajele telemedicinei pe timp de pandemie: serviciile medicale sunt accesibile de oriunde

Publicat:

Liliana (46 de ani) locuiește in comuna Lipnița din Constanța, una dintre cele 328 de localitați rurale din Romania unde nu exista nici macar un medic de familie. Liliana sufera de diabet și este nevoita sa se deplaseze la Calarași (40 de km distanța de Lipnița), pentru o consultație la medic. De cele mai multe ori insa, ea și alți locuitori din Lipnița, aleg sa se prezinte la camera de garda a spitalului din Calarași sau din Constanța pentru un consult medical, chiar daca situația nu reprezinta o urgența.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Serviciile de securitate ruse spun ca au confiscat explozibili din Ucraina ascunsi in icoane, care au tranzitat inclusiv Romania

14:05, 02.04.2024 - Serviciile de securitate ruse (FSB) au anuntat marti ca au confiscat zeci de kilograme de explozibili proveniti din Ucraina, ascunse in icoane ortodoxe si care ar fi tranzitat prin UE, relateaza AFP.

Cum a schimbat abonamentul medical viața pacientului? 

10:06, 21.03.2024 - “Abonamentul medical oferit de Regina Maria reprezinta o resursa esențiala in gestionarea afecțiunii mele de sanatate. Accesul la un medic, de oriunde ma aflu, ma ajuta sa am o mai mare incredere in monitorizarea condiției mele, iar faptul ca rețeaua dispune de numeroase locații și chiar de o clinica…

Persoanele neasigurate din Romania beneficiaza de servicii de sanatate

07:01, 18.03.2024 - Din ce in ce mai mulți romani nu sunt acoperiți de asigurarile de sanatate reglementate prin lege. Cu toate acestea, aceștia au dreptul la anumite servicii medicale. Serviciile medicale de care beneficiaza persoanele neasigurate. De ce e bine sa ai o asigurare Asigurarea la sanatate este extrem de importanta…

27 de comunitati beneficiaza de programul „Sanatate in vecinatate”

10:55, 04.03.2024 - Locuitori din 27 de comunitati vor avea acces la un set complex de analize de laborator, consulturi si monitorizare pe termen lung in cadrul programului „Sanatate in vecinatate” al OMV Petrom . In 2024, grupul va aloca programului peste 8 milioane de lei si va oferi acces la servicii medicale gratuite…

Organizatia Mondiala a Sanatatii a donat sistemului integrat de urgenta din Romania echipamente medicale in valoare de peste 400.000 de euro

11:20, 01.03.2024 - Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU), Raed Arafat, a anuntat, vineri, ca echipamente medicale de peste 400.000 de euro au fost donate de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii, acestea urmand sa fie folosite, in principal, pentru acordarea asistentei medicale de urgenta. Raed Arafat…

Atac cibernetic in 15 spitale din Romania. Nu se pot inregistra serviciile medicale, camerele de garda sunt pline de pacienți

10:20, 12.02.2024 - 15 spitale nu pot raporta servicii medicale din cauza unui atac cibernetic suferit luni dimineața. Printre acestea se numara cel puțin trei spitale din București: Institutul Marius Nasta, Institutul Clinic Fundeni și Spitalul de Urgența Bagdasar-Arseni. Aceste unitați medicale foloseau un sistem informatizat…

Legaturile lui Simion cu serviciile secrete rusești. ”A nimerit cumva sub vizorul…”

00:06, 01.02.2024 - Fost director interimar al serviciului secret (SIS) din Republica Moldova, Valentin Dediu, a declarat miercuri la TVR Moldova ca ”George Simion a nimerit cumva sub vizorul serviciilor speciale rusești, sau materiale compromițatoare, sau cu bani”, potrivit B1Tv. ”Serviciile speciale straine, și in primul…

Transport și mutari de mobila in Romania: Evoluția serviciilor profesionale și semnificația lor actuala

12:00, 31.01.2024 - Suntem in 2024, iar serviciile de transport și mutare a mobilei au devenit o prezența constanta in peisajul urban romanesc. Intr-o lume din ce in ce mai pe graba, unde timpul și eficiența sunt tot mai prețuite, aceste servicii s-au transformat de la simple opțiuni la necesitați vitale. Dar cum s-a ajuns…


Ce parere ai despre aceasta stire?