Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Au vizitat cetatea din Marea Neagră

Publicat:

Cei doi constanteni, pasionati de scufundari si istorie, au prezentat o imagine in premiera cu partea scufundata a cetatii stravechi Tomis.

“Este un fragment dintr-un zid al cetatii scufundate Tomis, zid situat travers de . Vom continua cautarile, avem informatii de la scafandri batrani ca exista inclusiv o strada pavata”, a povestit Iulian.

In ultimii ani, tinerii au mai scos la iveala trei hidroavioane din , mai multe corabii si componente ale unor ambarcatiuni din Antichitate

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

(P.E.) Calin Matieș: Sunt primul investitor privat care a avut incredere in potențialul Cetații. Voi fi primul primar care o va readuce la viața!

16:45, 04.06.2024 - Aproape ca nu exista politician pe care sa nu il aud, in ultimii ani, ca promite masuri pentru revitalizarea vieții din Cetatea noastra atat de draga. Multe declarații, zero realizari. Toți vorbesc despre potențial, insa masurile concrete lipsesc cu desavarșire. Personal, in urma cu circa 20 de ani,…

Publicitate electorala | Calin Matieș: Avem o Cetate frumoasa! Și?!

09:25, 29.05.2024 - Publicitate electorala | Calin Matieș: Avem o Cetate frumoasa! Și?! Avem o Cetate frumoasa! Și?! Nu fac parte dintre cei care nu recunosc meritele celor care chiar au facut ceva in funcția publica! In tabere diferite, adversari sau prieteni… Personal cred ca vechea administrație poate și trebuie sa…

Castelul din Carpați al scriitorului Jules Verne. Cat adevar este in legenda stranie a cetații Colț VIDEO

13:25, 27.05.2024 - Cetatea medievala Colț a fost numita Castelul din Carpați, dupa numele romanului scris de faimosul scriitor Jules Verne. Unii autori au incercat de-a lungul timpului sa demonstreze ca monumentul de la poalele Retezatului ar fi fost același cu cel descris de autorul francez

Curiozitati despre luna iunie

17:45, 22.05.2024 - De-a lungul istoriei, oamenii au organizat și masurat timpul folosindu-se de calendar cu structura sa de diviziuni temporale pe zile, saptamani și luni. Dupa cum știm cu toții, un an calendaristic are 365 de zile, conform calendarului gregorian, insa, in realitate, durata de care Pamantul are nevoie…

Nicole Ciuca: ”Aduc omagiul meu militarilor romani care au luptat in Al Doilea Razboi Mondial”

15:15, 08.05.2024 - Președintele Senatului, Nicolae Ciuca,  a transmis, cu ocazia Zilei Victoriei, omagiul sau militarilor romani care au luptat in al Doilea Razboi Mondial. De asemenea, președintele Senatului le-a  transmis veteranilor pe care ii mai avem printre noi aprecierea si respectul sau pentru tot ceea ce au facut…

Se trage cu arcul in Tulcea

12:10, 27.04.2024 - O competitie amicala si-a propus sa promoveze patrimoniul arheologic din nordul Dobrogei. Cluburile sportive Arc istoric din Galati si Nokors din Bucuresti organizeaza, sambata, in cetatea Noviodunum, din orasul tulcean Isaccea, concursul „Razboiul sagetilor Noviodunum”. Sportivii participanti  ii așteapta…

Avioan școala in 1941, in Bacau

12:20, 06.04.2024 - Fotografia realizata in 1941 in Bacau surprinde un avion-școala cu doua locuri, in timp ce in prim plan se distinge clar figura unui militar german. Aceasta imagine ofera o privire in timp la atmosfera și evenimentele din acea perioada tumultoasa a celui de-Al Doilea Razboi Mondial, evidențiind implicarea…

Marea Neagra, salașul focilor, din Antichitate pana in comunism. De ce au disparut mamiferele de aici

10:00, 30.03.2024 - Ultima atestare a focilor, care traiau candva pe malurile stancoase ale Marii Negre, a fost in anul 1983, cand o foca moarta, cel mai probabil injunghiata de oameni, a fost descoperita in Delta Dunarii.


Ce parere ai despre aceasta stire?