Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atentat cu maşină-capcană în Pakistan: 22 de oameni au murit

Publicat:

Cel puțin 22 de oameni au murit, iar 57 de oameni au fost raniți, in urma unui atentat cu mașina-capcana intr-un oraș din nord-vestul Pakistanului. Atacul a fost revendicat de o ramura locala a talibanilor, Jamaat-al-Ahrar.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Un obuz rusesc a lovit o casa dintr-un sat ucrainen. Trei oameni au murit

12:50, 07.04.2024 - Trei civili au fost uciși in urma unui atac al rușilor asupra regiunii Zaporojia, anunța autoritațile ucrainene. Atacul a avut loc duminica dimineața. Obuzul a lovit o casa dintr-un sat aflat aproape de linia frontului.

Grav accident de circulație, in Romania: doi oameni au murit!

20:05, 25.03.2024 - Un grav accident de circulație a avut loc luni, 25 martie, la ieșirea din Pașcani, spre suburbia Gaștești, pe drumul național. Un barbat in varsta de 74 de ani și o femeie și-au pierdut viata. Masina victimelor a patruns pe contrasens Mașina in care se aflau, inmatriculata in județul Brașov, ar fi patruns…

Atentat terorist in Rusia! Peste 60 de oameni au murit. Bilanțul victimelor

09:35, 23.03.2024 - Un atac terorist brutal a lovit Rusia, lasand in urma un bilanț de groaza: peste 60 de vieți pierdute și peste 100 de raniți. Un incendiu devastator a izbucnit in timpul unui concert la o sala de evenimente din periferia Moscovei, șocand intreaga națiune! Iata cele mai noi informații despre tragedie.…

Peste 60 de oameni au murit intr-un atac revendicat de Statul Islamic la Moscova

09:20, 23.03.2024 - Peste 60 de persoane au fost ucise și 115 ranite vineri seara intr-un atac armat urmat de un incendiu uriaș la o sala de concerte de la periferia Moscovei. Atacul a fost revendicat de Statul Islamic.

VIDEO Atac extrem de dur la o baza militara din Pakistan: cel puțin 13 oameni au murit, dupa ce rebelii au intrat cu un camion cu explozibili in post

15:05, 16.03.2024 - Cel putin 13 oameni - sapte membri ai fortelor de securitate si sase insurgenti - si-au pierdut viata intr-un atac comis sambata asupra unei baze militare din nordul Pakistanului, a informat armata pakistaneza, citata de EFE, relateaza Agerpres. "Un grup de sase teroristi au atacat un post al fortelor…

Accident dramatic in Sibiu. Trei oameni au murit dupa ce o mașina și un camion s-au izbit violent

17:30, 08.03.2024 - In urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul s-a soldat cu trei victime.

O membra a regimului de ocupație din estul Ucrainei a fost asasinata intr-un atentat cu mașina-capcana

18:00, 06.03.2024 - O membra a regimului de ocupație rusesc din estul Ucrainei a fost asasinata, miercuri, printr-un atentat cu „mașina-capcana”, transmit autoritațile de ocupație din Berdiansk, orașul ucrainean ocupat de invadatori in care a avut loc atacul. 

Atac intr-o secție de poliție din Pakistan: Cel puțin 10 oameni au murit și alți șase au fost raniți

08:10, 05.02.2024 - Cel putin 10 angajati ai politiei au fost ucisi si alti sase au fost raniti, luni, intr-un atac al militantilor asupra unei sectii de politie din nord-vestul Pakistanului, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?