Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Asta înseamnă să... iUmor. Stand up comedy ca la carte cu jurați, spectatori și telespectatori râzând în hohote!

Publicat:

Dupa un astfel de numar nu poți decât sa râzi și la final sa aplauzi. Nu oricine poate face stand up comedy, însa face parte din categoria celor buni. Și nu doar noi, telespectatorii, credem asta ci și jurații, care i-au apreciat numarul umoristului.

Poantele au curs în cascada, iar oamenii au gustat din plin momentul lui Gabriel. În mod normal, verdictul pentru omul cu umor a primit ceea ce merita: like-urile necesare pentru a faza urmatoare.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Cum a fost experiența de la iUmor pentru Madalina Mihai, caștigatoarea sezonului 16: „Scena aia e foarte dura”. Face stand-up de aproape un an

12:30, 01.06.2024 - Madalina Mihai a caștigat sezonul 16 iUmor și spune ca, deși la inceput nu a avut mare incredere ca va ieși in evidența și ca va face fața provocarii, pe parcurs a conștientizat ca i se potrivește de minune sa faca stand-up. Tanara vrea sa iși cumpere motocicleta din marele premiu.

Doru Ivanov vine la Turda cu un numar de stand-up comedy! Ia-ți bilet din timp!

17:11, 09.05.2024 - La Cafeneaua de Acasa a reinceput sezonul de stand-up comedy, iar comedianții noștri preferați sunt gata sa vina la Turda și sa ne faca ziua mai buna cu glumele lor delicioase. Pe scena Cafenelei de Acasa au urcat deja cațiva comedianți saptamanile trecute și pentru a menține starea de bine, prietenii…

Cezar Ouatu vine cu trupa lui de stand-up comedy muzical la „iUmor”. Delia e incantata: „Imi plac momentele lor sunt acordate, armonizate”

13:45, 09.05.2024 - Cezar Ouatu urca pe pe scena „iUmor”, intr-o ediție speciala difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1. Jurații sunt impresionați de momentul prezentat de trupa lui de stand-up comedy muzical. Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, intr-o ediție cu totul speciala a emisiunii…

Ultima ediție de audiții la „iUmor”, sezonul 16. Jessica Karlen, din Suedia, va prezenta un moment de stand-up comedy

16:06, 28.04.2024 - Ultima ediție de auditii „iUmor”, sezonul 16 o aduce pe scena umorului, direct din Suedia, pe Jessica Karlen, o organizatoare de festivaluri de comedie, care va prezenta un super numar de stand-up comedy, duminica seara, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY. Manager de proiect și organizator de…

Jessica Karlen, din Suedia, direct pe scena iUmor, cu un super moment de stand-up comedy, duminica, de la ora 20:00, la Antena 1. Delia: ,,Ești minunata, delicioasa, momentul tau a fost magic!”

15:40, 26.04.2024 - Ultima ediție de auditii iUmor o aduce pe scena umorului, direct din Suedia, pe Jessica Karlen, o organizatoare de festivaluri de comedie, care va prezenta un super numar de stand-up comedy, duminica seara, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

iUmor. Ioana State, din nou prezenta in emisiune. Numarul ei de stand-up comedy a fost savuros: „Wow, foarte, foarte buna” / VIDEO

00:10, 15.04.2024 - Va era dor de ea? Dupa ce a urcat pe scena iUmor, nimeni nu a mai putut-o uita. Ioana State spune ca iși amintește cu foarte multa emoție prima zi in care a pașit in platoul iUmor. A punctat ca atunci nu avea exercițiul scenei și nu știa sa livreze glumele pentru ca nu facuse asta niciodata.

Ce inseamna expresia „toba de carte” și de unde provine

11:50, 08.04.2024 - Limba romana este un izvor nesecat de expresii și locuțiuni populare, care reflecta istoria, tradițiile și mentalitatea poporului roman. Acestea sunt incarcate de ințelesuri și de emoții, fiind in fapt niște relicve lingvistice care captureaza esența culturala și identitatea naționala. In același timp,…

Emil Rengle vine pe scena iUmor cu un moment savuros de stand-up, duminica, de la ora 20.00 Delia: ,,Ai fost foarte mișto”

14:50, 29.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.


Ce parere ai despre aceasta stire?