Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Așa tată, așa fiică! Bianca Van Damme, noua fată ”rea” de la Hollywood

Publicat:

Bianca, fata lui , ii calca pe urme tatalui sau celebru. Fiica actorului de la Hollywood a moștenit pasiunea pentru fitness și sporturile de contact și face senzație cu mișcarile sale.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jasmine Ianțu, despre Bac, facultatea in strainatate și social media – AUDIO

10:21, 19.04.2024 - Pentru prima data intr-o emisiune de radio, Jasmine Ianțu a povestit la Virgin Radio Breakfast cum a ales facultatea la care va studia din toamna. Fiica lui Virgil Ianțu spune viața de elev la final de liceu nu e tocmai ușoara, marea provocare e sa reușești sa lași telefonul din mana și sa te concentrezi...…

Cum arata acum fiica Angelinei Jolie, Vivienne. Adolescenta e copia fidela a mamei ei

17:10, 05.04.2024 - Angelina Jolie, celebra actrița de la Hollywood in varsta de 48 ani, se mandrește cu copiii ei. In urma cu puțin timp, actrița a fost surprinsa de paparazzi alaturi de fiica ei, Vivienne.

Heath Ledger ar fi implinit 45 de ani. Cum arata in prezent Matilda Rose, unica fiica a regretatului actor

20:20, 04.04.2024 - Heath Ledger a fost un actor de origine australiana și a jucat in numeroase pelicule dela Hollywood. In 2008 a murit in urma unei supradoze de medicamente, iar in urma sa a ramas o fiica, Matilda Rose. Tanara ii calca pe urme tatalui sau, fiind implicata in domeniul cinematografic.

Actorul celebru care nu și-a mai vazut fiica de 20 de ani. „A fost cel mai groaznic moment al vieții mele”

15:45, 28.02.2024 - A reușit sa iși construiasca o cariera excepționala, jucand roluri impunatoare in industria de la Hollywood. Totuși, pe plan persoanl nu este la fel de implinit. Puțini știu, insa celebritatea nu și-a mai vazut fiica de cel puțin 20 de ani. „A fost cel mai groaznic moment al vieții mele”. Foto Cariera…

Concurenții de la Power Couple Romania joaca in cel mai incitant film de acțiune. Dani Oțil: ”In seara aceasta, il cautam pe James Bond!”

13:26, 26.02.2024 - Experiența suprema a cuplurilor, desfașurata in Malta, a ajuns la jumatate – au trecut noua bprobe din competiția Power Couple Romania – La bine și la greu și tot noua au mai ramas. Incepe, așadar, etapa a patra: sase cupluri din noua au ajuns pana aici, dar unul singur va caștiga. Iar in seara aceasta,…

Combinația perfecta dintre Mila Kunis și Ashton Kutcher. Imagini rare cu chipul lui Wyatt, fiica celebrilor actori

16:11, 23.02.2024 - Mila Kunis și Ashton Kutcher sunt unul dintre cuplurile cele mai solide de la Hollywood. Deși iși exprima afecținea fațiș, cei doi sunt foarte discreți in privința vieții personale și, mai ales, in privința copiilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?