Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Arsenie Boca i s-a arătat în vis! Ce mesaj i-a transmis părintele lui Marian Dârţă

Publicat:

Marian Dârta si-a pus toate sperantele când a mers sa se roage la mormântul parintelui . Se pare ca rugile i-au fost ascultate întrucât, Sfântul i s-a aratat în vis.

Medicii nu îi mai dadeau mari sanse, iar tumoarea de la cap era de dimensiunea unei portocale. Asa stateau lucrurile înainte ca Marian Dârta sa mearga sa se roage la mormântul lui . Dupa ce s-a întors, tumoarea i s-a micsorat miraculos, ajungând la dimensiunea unei nuci.

Ieri noapte, lui…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce mesaj a transmis Bogdana de la Mireasa, de ziua Ioanei, caștigatoarea sezonului 8. Cele doua foste concurente au o relație apropiata: "Sa ramai..." / FOTO

16:20, 28.04.2024 - Pentru ca astazi este ziua Ioanei, caștigatoarea sezonului 8 Mireasa, Bogdana, fosta concurenta, i-a facut o urare emoționanta. Cele doua au o relație de prietenie și dupa terminarea show-ului matrimonial.

Luca Mihai a avut o surpriza placuta azi » Echipa care i-a transmis un mesaj de incurajare

21:20, 21.04.2024 - Pe cand avea 10 ani, dupa ce incepuse fotbalul cu 4 ani in urma, jucand la Dinamo și la Sportul Studențesc, parinții lui Luca Mihai (20 ani) au decis sa plece in Germania. Unul dintre motive a fost și pentru a-i oferi fiului lor șansa unei cariere in fotbalul profesionist. Luca și-a petrecut cațiva…

Mireasa, sezon 7. Ce mesaj i-a transmis Hatice Simonei, la scurt timp dupa ce fata și-a șters pozele de cuplu cu Andrei

09:30, 07.04.2024 - Hatice și Simona au devenit prietene in sezonul 7 Mireasa, iar aceasta prietenie continua și in afara competiției. Simona se confrunta cu neplacerile desparțirii, iar prietena ei i-a transmis un mesaj de susținere.

Gabriela Prisacariu a ajuns pe perfuzii. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului: „Am o scuza”

13:30, 07.03.2024 - Gabriela Prisacariu se confrunta cu o raceala puternica, fapt care a adus-o la spital, unde i-a fost administrata o perfuzie. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului.

Oana Roman, primul mesaj dupa ce și-a inmormantat mama. Ce a transmis vedeta: „Mulțumesc pentru…”

15:51, 28.02.2024 - Oana Roman a transmis primul mesaj catre fani, la o zi dupa ce a inmormantat-o pe mama sa, Mioara Roman. Vedeta a postat un mesaj extrem de emoționant pe rețelele de socializare unde mulțumit tuturor celor care au sprijinit-o in aceste momente cumplite de durere. Oana a mai marturisit ca toata aceasta…

Ce se intampla intre Claudia Florescu de la Insula Iubirii și ispita Vlad Ghermanescu? Ce mesaj i-a transmis fosta concurenta barbatului / FOTO

16:35, 23.02.2024 - Claudia Florescu de la Insula Iubirii a ridicat semne de intrebare in randul urmaritorilor sai de pe rețelele sociale, in urma cu puțin timp, dupa ce a postat o fotografie alaturi de ispita Vlad Ghermanescu? Iata ce se intampla intre ce doi și ce mesaj i-a transmis fosta concurenta barbatului!

Ce mesaj a transmis Roxana Blenche dupa eliminarea de la Power Couple Romania. Ea și soțul ei au parasit competiția

13:10, 22.02.2024 - Roxana Blenche a transmis un mesaj emoționant dupa eliminarea de la Power Couple Romania. In ediția de pe 21 februarie 2024, ea și soțul ei, Catalin Bucur, au parasit emisiunea in urma voturilor primite din partea celorlalte cupluri.

Mesaj lui Navalnii transmis rușilor ”daca va muri”. ”Daca ei decid sa ma ucida…”

18:41, 16.02.2024 - In cadrul documentarului „Navalny”, care a caștigat in 2023 premiul Oscar pentru cel mai bun documentar, Aleksei Navalnii a ținut sa transmita un mesaj poporului rus, pentru situația in care ar fi fost ucis ori ar fi murit in inchisoare, potrivit B1Tv. In respectivul mesaj, Navalnii le spune rușilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?