Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Arhiepiscopia Aradului, tăcere dubioasă în cazul conflictului de la Buteni

Publicat:

De un an si jumatate, noul preot paroh nu poate sa se ingrijeasca de enoriasi asa cum ar trebui pentru ca vechiul preot nu elibereaza casa parohiala. Si nu exista nicio autoritate care sa aseze lucrurile pe fagasul normal.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un preot din Constanța a refuzat sa spovedeasca o femeie in varsta de 87 de ani. Motivul i-a surprins pe mulți

16:30, 24.04.2024 - Arhiepiscopia Tomisului a anuntat ca face cercetari, dupa ce un preot din Constanța a refuzat sa spovedeasca o femeie in varsta de 87 de ani. Cazul a ajuns și in analiza Corpului de inspectie bisericeasca.

Motivul halucinant pentru care un preot i-a refuzat unei octogenare spovedania

21:55, 22.04.2024 - Cazul unui preot din localitatea Valu lui Traian care i-a refuzat spovedania unei femei, in varsta de 87 de ani, pentru ca aceasta nu apartine... The post Motivul halucinant pentru care un preot i-a refuzat unei octogenare spovedania appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Motivul halucinant pentru care un un preot i-a refuzat unei octogenare spovedania

20:25, 22.04.2024 - Cazul unui preot din localitatea Valu lui Traian care i-a refuzat spovedania unei femei, in varsta de 87 de ani, pentru ca aceasta nu apartine... The post Motivul halucinant pentru care un un preot i-a refuzat unei octogenare spovedania appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Un preot a refuzat sa spovedeasca o femeie pentru ca nu statea pe strada alocata lui. Arhiepiscopia Tomisului face cercetari

14:15, 22.04.2024 - Reprezentantii Arhiepiscopiei Tomisului au anuntat ca fac cercetari dupa ce un preot a refuzat sa spovedeasca o femeie pentru ca nu apartinea de sectorul sau pastoral. Cazul a ajuns in analiza Corpului de inspectie bisericeasca, relateaza News.ro.

Arhiepiscopia Tomisului vizavi de refuzul unui preot de a oficia spovedania: Cazul a fost inaintat spre analiza Corpului de inspectie bisericeasca

12:50, 22.04.2024 - Fata de aparitia in presa a unei situatii legate de refuzul unui preot din judetul Constanta de a oficia Sfanta Taina a Marturisirii unei persoane in varsta pe motiv ca aceasta nu apartine de sectorul sau pastoral, Arhiepiscopia Tomisului face urmatoarele precizari Potrivit Regulamentului Autoritatilor…

Iranul a cerut incheierea conflictului. „Cazul poate fi considerat inchis”

12:41, 15.04.2024 - Iranul a cerut Israelului sa nu reactioneze militar la atacul sau fara precedent din noaptea de sambata spre duminica, pe care l-a prezentat drept o riposta justificata la atacul israelian care i-a distrus Consulatul din Damasc.

Kremlinul cere „tacere deplina” in cazul jurnalistului american Evan Gershkovich, inchis la Moscova pentru spionaj

21:21, 28.03.2024 - Kremlinul a transmis joi ca este nevoie de tacere deplina atunci cand vine vorba de discuțiile despre posibilele schimburi de prizonieri care il implica pe Evan Gershkovich, un reporter Wall Street Journal arestat in Rusia in urma cu un an, sub suspiciunea de spionaj, noteaza Reuters.

Ucraina promite ajutor Republicii Moldova, daca va fi solicitat, in cazul escaladarii conflictului transnistrean

22:35, 22.02.2024 - Ucraina va oferi tot ajutorul necesar, daca va fi solicitat oficial de autoritațile de la Chișinau, in cazul escaladarii conflictului transnistrean, a declarat Marko Șevcenko, ambasadorul Ucrainei in Republica Moldova, citat de publicația Deschide.md. Potrivit lui Șevcenko, problema transnistreana este…


Ce parere ai despre aceasta stire?