Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aretha Franklin, o regină a muzicii, a murit la 76 de ani

Publicat:

, una dintre legendele muzicii, un simbol cultural si activist pentru drepturile omului, a incetat din viata joi. Cantareata americana , interpreta unor hituri cunoscute precum ”Respect” si ”I Say a ”, a murit joi, la spital, la varsta de 76 de ani. fusese adusa in urma cu cateva zile […] The post , o regina a muzicii, a murit la 76 de ani appeared first on eMaramures .

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Regina muzicii pop”, dezvaluiri copleșitoare despre mama ei: „Era o persoana foarte iertatoare”

15:00, 14.05.2024 - De Ziua Mamei, celebrata pe data de 12 mai in SUA, Madonna i-a adus un omagiu emoționant celei care i-a dat viața și care a murit la varsta de doar 30 de ani, dupa o lupta cu cancerul la san, relateaza Business Insider.

Regina frumuseții a fost impușcata mortal. Avea doar 23 de ani, camerele de supraveghere au filmat totul

15:50, 30.04.2024 - Regina frumuseții a murit! Landy Parraga, in varsta de 23 de ani, și-a gasit sfarșitul intr-un mod șocant. Tanara a fost impușcata intr-un restaurant din provincia tropicala Los Rios. Din nefericire, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut sa o salveze. Landy Parraga a murit la varsta de 23 de…

A murit celebra artista transgender Naomi

11:00, 20.04.2024 - In cursul serii de vineri, 19 aprilie 2024, Naomi a incetat din viața. Anunțul tragic a fost facut de catre o prietena apropiata, pe platformele de socializare. Cantareața transgender se afla in coma, fiind internata intr-un spital din Germania.

Breaking - Celebrul transgender Naomi a murit: In cinci zile urma sa iși sarbatoreasca ziua de naștere

08:20, 20.04.2024 - In cursul serii de vineri, 19 aprilie 2024, Naomi a incetat din viața. Anunțul tragic a fost facut de catre Antonela, o prietena apropiata, pe platformele de socializare. Cantareața transgender se afla in coma, fiind internata intr-un spital din Germania.

Naomy a murit la doar 47 de ani! Cantareața transgender a fost in coma, in urma unui AVC

01:01, 20.04.2024 - Naomy s-a stins din viața la 47 de ani, in urma unor probleme medicale. Dupa ce a suferit un AVC, cantareața a stat in coma timp de cateva zile. Astazi a venit vestea tragica cu privire la moartea ei.

Doliu in lumea muzicii – celebra Piranda de la Timișoara a murit – anunțul a fost facut chiar de sora sa, Rodica Olaru

19:05, 15.04.2024 - Este doliu in lumea muzicii in vestul țarii, dupa anunțul decesului artistei supranumite “Piranda de la Timișoara”, Adriana Abramovici. Anunțul a fost facut pe rețelele de socializare chiar de sora artistei, celebra Rodica Olaru. “In aceste clipe de adanca tristerte este foarte greu sa gasesti cuvintele,…

Kremlinul urmeaza sa o declare ”agent strain” pe regina muzicii pop din URSS, Ala Pugaciova

17:30, 29.03.2024 - Procurorii ruși au cerut Ministerului Justiției sa ia in considerare posibilitatea de a o cataloga pe Ala Pugaciova, regina muzicii pop sovietice, drept „agent strain”, o masura care ar desemna-o oficial pe cea mai faimoasa vedeta rusa drept un inamic al Kremlinului, potrivit Reuters. Aceasta și-a exprimat…

Doliu in lumea muzicii. Un cunoscut artist a murit la 74 de ani. S-a stins din viața in somn / FOTO

10:30, 12.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii internaționale, dupa ce un artist cunoscut a murit la 74 de ani. Soția lui a anunțat ca s-a stins din viața in somn, in acest weekend și i-a rugat pe fani sa respecte intimitatea familiei.


Ce parere ai despre aceasta stire?