Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aproape de tragedie. Un camion a intrat în plin într-o stație GPL. VIDEO

Publicat:

S-a dat alarma la ieșirea din Targoviște spre Priseaca dupa ce un camion a izbit un dispozitiv GPL, intr-o benzinarie. Tragedia din Crevedia se putea repeta, astazi in Targoviște. Un camion a intrat in plin intr-un rezervor cu GPL. Video/Marius Buga/Facebook The post Aproape de tragedie. Un camion a intrat in plin intr-o stație GPL. VIDEO appeared first on Puterea.ro .

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in București: Accident mortal la intersecția Bulevardului Lacul Tei cu Strada Barbu Vacarescu

14:00, 13.05.2024 - O tragedie a avut loc astazi in București, in urma unui accident rutier care s-a soldat cu decesul unei femei in varsta. Incidentul a avut loc la intersecția Bulevardului Lacul Tei cu Strada Barbu Vacarescu, unde o șoferița a unei mașini de teren a lovit tragicul victima in apropierea trecerii de pietoni.…

Tragedie inexplicabila! O fetița de 10 luni a murit dupa ce a inghițit inalbitor

21:30, 09.05.2024 - O fetița in varsta de 10 luni a murit dupa ce a ingerat inalbitor. Tragedia s-ar fi produs in aceasta dupa-amiaza, joi, 9 mai. Fetița locuia impreuna cu familia sa cand s-a petrecut tragedia.

Stinga și Doldurea, patronii GPL-ului care a bubuit la Crevedia, ii dau in judecata pe pompieri

17:00, 07.05.2024 - Patronii stației GPL din Crevedia care a explodat in 2023 acuza 3 pompieri pentru abuz de autoritate și neglijența. Cosmin Stinga și Ionuț Doldurea, patronii firmei Flagas SRL ce opereaza stația GPL din Crevedia explodata in 2023, au depus marți o plangere penala impotriva a 3 pompieri comandanți ai…

Mecanicul de locomotiva care a evitat tragedia de la Campia Turzii, a fost felicitat de șefi pentru profesionalismul sau!

21:46, 19.04.2024 - Mecanicul de locomotiva care a evitat coliziunea cu o autospeciala de pompieri la Campia Turzii a fost felicitat de șefii sai de la conducerea CFR Calatori pentru profesionalismul de care a dat dovada in fața unui moment critic. Citește și: Tragedie feroviara EVITATA in ultimul moment pe segmentul Campia…

Deputatul Dumitru Focșa transmite condoleanțe Ambasadorului Rusiei la București

09:46, 09.04.2024 - Astazi, deputatul Dumitru Focșa a transmis un mesaj de condoleanțe catre Ambasadorul Rusiei la București, E.S. Valery Kuzmin, in urma tragediei petrecute la reședința acestuia, odata cu decesul soției sale. Intr-o declarație oficiala, deputatul Focșa și soția sa și-au exprimat profundul regret fața…

Raportul INEC in cazul exploziilor de la Crevedia. Avocat: „Putem subsuma tragedia de la Crevedia la un singur cuvant: bani”

15:21, 06.03.2024 - Au aparut ultimele detalii in cazul exploziilor devastatoare de la Crevedia, din județul Dambovița. Experții au concluzionat ca deflagrațiile au fost provocate de utilizarea unor pompe de transvazare neomologate.

Un șofer roman de TIR a murit in Belgia! Valerian a fost lovit de un alt camion, in timp ce se afla la munca

13:25, 01.03.2024 - Tragedie de proporții in Belgia. Un șofer roman de TIR a murit, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier grav. Barbatul și-a pierdut viața pe loc, in timp ce se afla la locul de munca. Șoferul a avut parte de o moarte cumplita și a trecut prin chinuri groaznice.


Ce parere ai despre aceasta stire?