Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

APEL LA UMANITATE. Bărbatul care și-a pierdut soția și un picior în urma cumplitului accident de pe A4, are nevoie de AJUTOR!

Publicat:

O familie a fost distrusa în urma cumplitului accident ce a avut loc Ovidiu - Agigea. Tragedia a șocat o țara întreaga.

Cumplitul accident a avut loc pe 3 august, pe A4, Ovidiu - Agigea. Familia asupra careia s-a abatut un teribil ghinion este din Brașov și se îndrepta spre litoral. Pe Autostrada 4, în apropiere de Cumpana, barbatul, în vârsta de 35 de ani, a scapat mașina de sub control și a intrat cu ea în banda metalica desparțitoare a autostrazii.

RECOMANDARE: TRAGEDIE. Femeia ranita în accidentul de pe A4 A MURIT…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soția lui Costel Corduneanu, la un pas de a claca, in ziua in care el ar fi implinit 55 de ani. Grațiela și fiica lor, in lacrimi la mormantul lui

13:25, 23.04.2024 - Astazi ar fi trebuit sa fie motiv de sarbatoare in familia lui Costel Corduneanu. Interlopul ar fi implinit 55 de ani, iar familia a fost la mormantul lui. Soția lui, Grațiela, și fiica lor iși revin cu greu din șocul pierderii.

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

Papagali, martori intr-un proces de divorț: Cum au dat-o de gol pe soția infidela / FOTO

02:06, 16.04.2024 - Un turc a venit in fața judecatorului intr-un proces de divorț cu doi papagali pe umeri, aceștia fiind martorii pe care ii invoca in cazul sau. Avocatul reclamantului a dezvaluit ca papagalii repetau intruna o propoziție care a condus la descoperirea inșelaciunii: "Soțul meu nu este acasa, vino!".

Traficul blocat pe Dealul Negru, de un TIR rasturnat. Soția și copiii șoferului, duși la spital

09:15, 09.04.2024 - Familia unui șofer de TIR din Salaj a ajuns in spital, in urma unei manevre greșite a conducatorului auto care a dus la rasturnarea autotrenului pe șosea și implicit blocarea traficului pe DN7 - Dealul Negru, in Valcea.

Fotbal, Liga 5, zona Campia Turzii: Pas greșit facut de Șoimii Campia Turzii in prima etapa a returului sezonului 2023-2024!

16:10, 24.03.2024 - Astazi s-a jucat prima etapa din returul ediției 2023-2024 din Liga a V-a Academy, zona Campia Turzii, o etapa in care s-au inregistrat patru victorii obținute de echipele gazda, o victorie a oaspeților și un rezultat de egalitate. Singurul pas greșit facut in aceasta etapa a fost trecut in contul ocupantei…

Ce semnificație speciala are pentru soția lui Gabi Stangau ziua de 1 martie. Are legatura cu momentul in care s-a casatorit cu violonistul / FOTO

18:05, 01.03.2024 - A trecut mai bine de o saptamana de cand Gabi Stangau a fost inmormantat. Familia lui este in continuare in stare de șoc și cu greu poate accepta ca violonistul a murit. Pentru Diana Berințan, ziua de 1 martie avea o semnificație speciala, mai ales ca are legatura cu momentul in care s-a casatorit.

Iși ucide soția și doi copii de 5 și 16 ani, apoi suna la poliție și se autodenunța

07:00, 12.02.2024 - „Numele meu este Giovanni Barreca. Mi-am ucis toata familia, veniți sa ma luați”. Apelul telefonic la centrala poliției din Palermo a fost facut aseara. Tonul barbatului a ramas rece, calm. „Va aștept la Casteldaccia”, le spune anchetatorilor inainte de a inchide. O patrula il preia pe ucigaș, un zidar…


Ce parere ai despre aceasta stire?