Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunț important al ANM! Cum va fi vremea până în data de 1 ianuarie. În ce zone ale țării va ninge și unde sunt temperaturi ridicate

Publicat:

Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut recent un anunț important! Meterologii au emis prognoza meteo pana in data de 1 ianuarie. Iata in ce zone ale Romaniei va ninge, dar și unde sunt temperaturi ridicate! Cum va fi vremea in fiecare parte a țarii, dar și ce temperaturi se vor inregistra.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț important al ANM! Cum va fi vremea in perioada 13 mai - 10 iunie 2024. Ce temperaturi se vor inregistra

08:50, 10.05.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut recent un anunț important. Meteorologii au emis prognoza meteo pentru perioada 13 mai - 10 iunie 2024. Iata cum va fi vremea, dar și ce temperaturi se vor inregistra!

VREMEA pana in 3 iunie. Cand vor fi temperaturi ridicate și perioada mai racoroasa, cu ploi. Prognoza meteo pe patru saptamani

09:36, 07.05.2024 - VREMEA pana in 3 iunie. Cand vor fi temperaturi ridicate și perioada mai racoroasa, cu ploi. Prognoza meteo pe patru saptamani VREMEA pana in 6 iunie. Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a prezentat prognoza de vreme pentru urmatoarele patru saptamani. Va fi, in general, mai cald decat de…

Anunț important al ANM! Cum va fi vremea in minivacanța de Paște. Prognoza meteo pentru perioada 15 aprilie - 13 mai

09:45, 12.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important! Meteorologii au emis prognoza meteo pentru perioada 15 aprilie - 13 mai. Iata cum va fi vremea in minivacanța de Paște.

Anunț important al ANM! Cum va fi vremea maine, 7 aprilie 2024. Ce temperaturi se vor inregistra

16:55, 06.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut recent un anunț important! Meteorologii au emis prognoza meteo pentru maine, 7 aprilie 2024. Iata cum va fi vremea, dar și ce temperaturi se vor inregistra in Romania!

Cod portocaliu de vant puternic și vijelii in mai multe regiuni ale țarii. Iata lista județelor unde se strica vremea

08:00, 02.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca marți dimineața este vant puternic in mai multe județe ale țarii. Meteorologii au emis cod galben și portocaliu de vant puternic și vijelii. Avertizarea vizeaza mai multe regiuni.

Anunț ANM. Va ninge in Romania! Vreme neobișnuita la sfarșit de martie

13:15, 23.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important. Va ninge in Romania. Vremea va fi una neobișnuita pentru sfarșitul lunii martie. Iata ce temperaturi vor inregistra termometrele.

Martie 2024, bogat in precipitații și temperaturi ridicate

10:55, 05.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie anunța ca in luna martie vremea va fi mai calda decat este normal in aceasta perioada in intreaga țara. De asemenea, in unele zone, cantitațile de precipitații vor fi excedentare.

Luna martie incepe cu temperaturi mai ridicate in vestul tarii. Prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani

08:55, 27.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a transmis, marți, prognoza pentru urmatoarele 4 saptamani. Meteorologii spun ca luna martie va fi mai calda decat in mod obișnuit. Saptamana 26 februarie – 4 martie Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg…


Ce parere ai despre aceasta stire?