Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunţ DUREROS făcut de Sandra Izbaşa

Publicat:

si , care si-au anuntat deja retragerea, o alta campioana le-ar putea urma. s-a intors in sala, dar vrea sa se dedice familiei.

"Nu e vorba ca nu ma simt respectata, pur si simplu nu exista motivatie. Nu spun acum ca eu sunt batrana, dar pur si simplu, cum am spus, vreau sa ma dedic familiei, pentru ca am stat departe de ea 10 ani si atata timp cat mai traiesc, vreau sa fiu alaturi de cei din familie!", a spus , conform .

"Am avut un an 2012 aproape perfect, as putea sa spun.…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Se cauta cițiva candidați: Cu ce anunț vine Consiliul Superior al Procurorilor

11:35, 19.04.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) informeaza ca a prelungit termenul de depunere a dosarelor in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in cadrul Inspecției procurorilor, noteaza Noi.md. Astfel, potrivit CSP, concursul a fost prelungit pina in data de 30 aprilie inclusiv. "In ședința…

Israel ia masuri fara precedent de teama Iranului: Anunț de ultima ora de la autoritați

22:21, 13.04.2024 - Armata israeliana a anuntat sambata inchiderea scolilor din motive de securitate pe fondul amenintarilor Iranului cu represalii dupa un atac mortal la inceputul lunii aprilie impotriva consulatului iranian de la Damasc, pe care Teheranul il atribuie Israelului, relateaza AFP, informeaza Agerpres.

(video) Anastasia Nichita și Valeriu Mircea au amanat nunta. Ce anunț a facut sportiva

18:10, 08.04.2024 - Anastasia Nichita și Valeriu Mircea au schimbat data celui mai important eveniment din viața lor de cuplu. Tinerii urmau sa joace nunta dupa Jocurile Olimpice de Vara de la Paris, unde urmeaza sa lupte sportiva, dar din cauza lipsei de timp, evenimentul a fost amanat pentru anul viitor, scrie SHOK.md.

ANUNȚ PIERDERI SC BEBE DAB AUTO SRL

11:06, 03.04.2024 - ANUNȚ PIERDERI SC BEBE DAB AUTO SRL SC BEBE DAB AUTO SRL, avand cod unic de inregistrare 46372800, nr. inmatriculare J01/828/2022, declar pierdut Certificatului de inregistrare emis de Oficiul Registrul Comerțului de pe langa Tribunalul Alba Iulia al societații, cu sediul in Alba Iulia, strada Alexandru…

Termoficare Constanta, anunt despre revenirea energiei termice pentru consumatorii afectati

10:35, 28.03.2024 - Avand in vedere finalizarea lucrarilor de modernizare si reabilitare a retelelor termice executate de municipalitate, pe str. Mircea Cel Batran s a inceput incarcarea instalatiei in scopul reluarii furnizarii energiei termice. Estimam ca astazi 28.03.2024, in jurul orei 12:00, consumatorii arondati…

Anunț pentru generațiile de dupa 1989 – Un calcul simplu pentru a-ți estima pensia

20:10, 05.03.2024 - Specialiștii avertizeaza ca situația nu le surade deloc viitorilor pensionari, care pentru o pensie decenta vor avea nevoie de doua joburi. Cum estimam simplu ce valoarea va avea pensia? Analizele economice indica o perspectiva sumbra pentru mulți romani care urmeaza sa ajunga la pensie, iar specialiștii…

Cum a ajuns un cuplu din Cluj sa ramana fara bani și fara mașina, dupa un simplu click pe un anunț de pe internet

12:05, 29.02.2024 - Un cuplu din județul Cluj a crezut ca investește peste 5.000 de dolari in acțiuni la bursa și ca va caștiga rapid o avere, dar nu a fost deloc așa. Afla din randurile de mai jos despre ce este vorba!

Cum a ajuns un cuplu din Cluj sa ramana fara bani și mașina, dupa un simplu click pe un anunț de pe internet

12:00, 29.02.2024 - Un cuplu din județul Cluj a crezut ca investește peste 5.000 de dolari in acțiuni la bursa și ca va caștiga rapid o avere, dar nu a fost deloc așa. Afla din randurile de mai jos despre ce este vorba!


Ce parere ai despre aceasta stire?