Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunț ANM. Iarna revine în România. Cum va arăta vremea de Crăciun

Publicat:

Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a revenit cu o noua avertizare de vreme rece pentru țara noastra, semn ca iarna vine in Romania. Iata cum va arata vremea de Craciun și care sunt temperaturile care se vor inregistra, dupa o perioada mai calda decat de obicei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cand revine vremea calda in Romania. Ce spun meteorologii

14:00, 22.04.2024 - O atentionare Cod galben de ninsori insemnate cantitativ pentru Carpatii Meridionali si Carpatii de Curbura va intra in vigoare luni, la ora 18:00, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie. Potrivit meteorologilor, pana marti, la ora 12:00, la altitudini de peste 1.500 de metri in Carpatii…

Anunț ANM de ultima ora! Ninsori, viscol si ploi in Romania! Vreme neobișnuita la finalul lunii aprilie

11:25, 21.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de ninsori, viscol și ploi in Romania. Vremea este una neobișnuita pentru aceasta perioada a anului.

Anunț important al ANM! Cum va fi vremea maine, 7 aprilie 2024. Ce temperaturi se vor inregistra

16:55, 06.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut recent un anunț important! Meteorologii au emis prognoza meteo pentru maine, 7 aprilie 2024. Iata cum va fi vremea, dar și ce temperaturi se vor inregistra in Romania!

Anunț ANM de ultim moment! Vremea se schimba radical in Romania! Vor fi 23 de grade Celsius

19:10, 25.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultim moment! Vremea se schimba radical in Romania! Vor fi 23 de grade in Celsius. Dupa episodul de iarna, urmeaza vreme frumoasa in țara noastra.

Anunț ANM de ultima ora! Ninsori și viscol in luna martie. Cum va fi vremea dupa temperaturile neobișnuite

12:05, 25.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii susțin ca exista posibilitatea de a avea ninosori și viscol in luna martie. Iata cum va fi vremea in Romania dupa temperaturile neobișnuite.

Iarna revine in forța in Romania! Cod portocaliu și cod galben de viscol si ninsori

20:10, 04.02.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteorologica Cod galben de intensificari ale vantului, ninsori moderate cantitativ si viscol in zona montana inalta, valabila in intervalul 04 februarie, ora 14:00 – 05 februarie, ora 08:00. Potrivit ANM, vantul se va intensifica in cea mai…

Vremea se schimba brusc! Anunt de ultima ora de la ANM, vine primavara

19:05, 30.01.2024 - Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie au facut un anunț surprinzator. Dupa acest prim episod de iarna al anului 2024, vremea se schimba brusc. Vine primavara, potrivit ANM. Valorile afișate de termometre vor crește semnificativ. Vremea se schimba brusc in Romania Dupa zilele cu…

Anunț ANM! Vremea se incalzește in Romania. Termometrele vor inregistra temperaturi de primavara

10:01, 29.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important! Vremea se incalzește in Romania. Temperaturile vor inregistra temperaturi de primavara. Condițiile meteo la care trebuie sa ne așteptam in perioada urmatoare.


Ce parere ai despre aceasta stire?