Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Angelina Jolie, pe moarte! Brad Pitt şi cei 6 copii, disperaţi de prognostic după ce actriţa a ajuns să cântărească 35 de kg

Publicat:

se afla într-o stare deplorabila. Revista "" sustine ca actrita refuza sa manânce, în ciuda faptului ca a ajuns sa cântareasca numai 35 de kg. si cei 6 copii sunt îngroziti de gândul ca Jolie ar putea muri în câtiva ani.

, în pericol de moarte! Un tabloid strain anunta ca starea actritei se înrautateste vazând cu ochii. "" sustine ca este extrem de îngrijorat din cauza starii de sanatate a sotiei lui.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ultimele ore din viața unui condamnat la moarte. David susține de peste un deceniu ca este nevinovat și a primit o ultima lovitura

16:10, 11.06.2024 - Un barbat din Missouri, SUA, care urmeaza sa fie executat marți pentru uciderea fostei iubite iși susține și pe ultima suta de metri nevinovația. „Nu poți arata remușcari pentru ceva ce nu ai facut”, a spus el pentru presa locala.

Doi copii si-au salvat de la moarte mama amenințata de tata. Baiatul s-a aruncat in calea cutitului, iar sora lui a sunat la 112

16:00, 27.05.2024 - O fetita din județul Suceava a sunat la numarul de urgenta 112, dupa ce mama sa a fost amenintata cu cutitul de tatal fetei. Unul dintre fratii sai a intervenit pentru ca femeia sa nu fie injunghiata.

Medicii, disperați: șaizeci de copii au ajuns la spital dupa ce au fost spalați cu insecticid

16:41, 25.05.2024 - Medicul Mihai Gafencu de la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii ”Louis Turcanu” din Timisoara a declarat ca starea fetitei de 10 ani din Caras-Severin care a ajuns la spital dupa ce mama a folosit in locuinta o substanta toxica, de uz veterinar, dar cu care a si spalat-o, este foarte grava. De la…

Moarte șocanta a unor romani in Marea Britanie. Crima și sinucidere intr-o familie cu șase copii

15:10, 08.04.2024 - O crima urmata de sinucidere intr-o familie de romani ține capul de afiș al presei din Marea Britanie. O femeie, mama a șase copii, și fostul sau soț au fost gasiți morți intr-o locuința din Coventry, informeaza Daily Mail.

Angelina Jolie a facut noi dezvaluiri despre 'idolul femeilor', Brad Pitt: 'Are o istorie a abuzurilor fizice!'

20:55, 06.04.2024 - Batalia juridica dintre Angelina Jolie si Brad Pitt continua. Joi, actrita a depus o motiune la Curtea Superioara din Los Angeles, in care a afirmat ca "istoria abuzurilor fizice ale lui Brad Pitt a inceput cu mult inainte de 2016", relateaza NEWS.RO.

Angelina Jolie, noi acuzații grave impotriva fostului soț. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt

18:45, 06.04.2024 - Scandalul de la Hollywood continua! Angelina Jolie a facut noi acuzații impotriva fostului ei soț, alaturi de care a trait o poveste de dragoste vreme de ani la rand. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt. Ce s-a discutat din nou la Curtea Superioada din Los Angeles.

Angelina Jolie face noi acuzații impotriva lui Brad Pitt: Abuzurile fizice ar fi a inceput cu mult inainte de 2016

17:30, 06.04.2024 - Batalia juridica dintre Angelina Jolie si Brad Pitt continua. Joi, actrita a depus o motiune la Curtea Superioara din Los Angeles, in care a afirmat ca "istoria abuzurilor fizice ale lui Brad Pitt a inceput cu mult inainte de 2016".


Ce parere ai despre aceasta stire?