Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Angelica Fădor: România va înregistra cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană

Publicat:

Deputatul PNL de Suceava, , a declarat ca Romania ar urma sa inregistreze cea mai mare creștere economica din . a explicat ca al Romaniei estimat pentru primul trimestru al acestui an a fost de 286,198 miliarde de lei, in creștere, in termeni reali, cu 2,9% fața de […] The post : Romania va inregistra cea mai mare creștere economica din first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Crestere economica mai firava ca anul trecut

14:40, 23.05.2024 - Perspectiva de crestere pentru economia Romaniei in acest an este de doar 1,6%, in temperare fata de 2,1% in 2023, a declarat, joi, Andrei Radulescu, membru al Comitetului Bretton Woods si cercetator senior la Institutul de Economie Mondiala, Academia Romana. „Care sunt perspectivele pentru economia…

Romania incepe anul 2024 cu o creștere economica modesta

12:25, 15.05.2024 - Romania incepe anul 2024 cu o creștere economica modesta, potrivit datelor oferite de Institutul Național de Statistica. Produsul Intern Brut a inregistrat un avans de 0,5% in perioada ianuarie-martie, comparativ cu ultimul trimestru din 2023.

Marcel Ciolacu anunța ca ANAF pune tunurile pe afaceriști: Vom avea prima sau a doua creștere economica in UE

19:20, 13.05.2024 - „La sfarșitul anului vom avea una din primele doua creșteri economice din Europa și din UE, vom avea o incadrare in deficitul asumat și vom avea o dezvoltare fara precedent in Romania”, spune premierul Marcel Ciolacu. El afirma ca investițiile se vor intoarce in economie.

VIDEO - Ciolacu: 'Am trecut de la o economie bazata pe consum la creștere economica bazata pe investiții'

20:10, 10.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, in prima zi de campanie electorala, la un eveniment de lansare a candidatilor PSD Braila, ca pentru prima oara Romania a trecut de la o economie bazata pe consum, la o economie cu o creștere economica bazata pe investiții.

Analiza UBB. Cum s-a dezvoltat Romania dupa aderarea la UE? Creștere economica susținuta, insa cu un grad de indatorare in creștere și deficit bugetar periculos.

12:46, 09.05.2024 - De la aderarea la Uniunea Europeana, Romania a avut o creștere economica rapida in regiune, dar care nu este lipsita de riscuri din cauza deficitului bugetar și al gradului mare de indatorare a țarii.

Prognoza FMI pentru economia Romanei in 2024: Crestere economica de 2,8% si inflatie de 6%

19:10, 16.04.2024 - Fondul Monetar International a redus asteptarea de crestere economica reala pentru Romania la 2,8% in 2024 de la un plus de 3,8% cat estima in prognoza din octombrie 2023, arata cel mai recent raport „World Economic Outlook”, publicat marti de institutia

Fador: ”Siguranța economica a fiecarui roman este piatra de temelie in programul PNL”

15:50, 14.04.2024 - Siguranța economica a fiecarui roman este piatra de temelie in programul PNL, este de parere deputatul PNL de Suceava, Angelica Fador.  Din acest motiv, a subliniat ea, de Ziua Educației Financiare, Guvernul Romaniei a aprobat un proiect cu o importanța majora: Strategia Naționala de Educație Financiara…

Alexandru Rafila, reclamat la parchetul condus de Koveși. Acuzații grave: contracte „cu dedicație” pentru OMS

11:10, 03.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o sesizare oficiala la Parchetul European si la Directia Nationala Anticoruptie cu privire la contractul de consultanta, in valoare de 20 de milioane de euro, incheiat de catre ministrul PSD al Sanatatii, Alexandru Rafila, in mod discretionar, din fondurile alocate…


Ce parere ai despre aceasta stire?