Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andy Murray a devenit din nou tată. Soţia sa a născut încă o fetiţă

Publicat:

Stirea a devenit publica dupa ce Murray a disputat marți un meci demonstrativ in compania lui la Glasgow, prima apariție a campionului britanic pe un teren de tenis dupa eliminarea sa in sferturi la Wimbledon, in luna iulie. Sarcina soției lui Murray a devenit cunoscuta atunci la turneul londonez, unde Murray nu a reușit sa-și apere titlul.

Anul trecut, Murray devenise pentru prima oara tata, cand soția sa a nascut o fetița, botezata Sophia.

Premierul Scoției, doamna , i-a felicitat Murray și soția sa pe Twitter pentru evenimentul fericit din viața…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

A nascut soția lui George Simion

17:05, 26.04.2024 - Președintele Alianței pentru Unirea Romanilor (AUR), George Simion, a primit un veste buna mult așteptata. Liderul AUR este tata. George Simion a anunțat pe Facebook ca este tata de baiat, mulțumindu-i soției sale. “Mulțumesc, m-ai facut bogat: tata de baiat!”, a scris Simion pe rețeaua de socializare.…

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

Adrian Popa a devenit tatic. Soția lui, Madalina, a adus pe lume o fetița. Primele imagini cu micuța / VIDEO

21:26, 13.04.2024 - Fericire mare in familia lui Adrian Popa! Fotbalistul și soția lui au devenit parinți pentru prima data. Madalina a fost cea care a dat vestea cea mare pe rețelele de socialziare și a publicat primele imagini cu micuța.

Dumitru Focșa și Ambasadorul Rusiei la București surprinși la discuții

17:00, 30.03.2024 - La sarbatorirea Zilei Naționale a Pakistanului la București, mai mulți oficiali au fost prezenți la sediul Ambasadei Pakistanului. Printre aceștia s-au aflat și deputatul SOS – Dumitru Viorel Focșa, alaturi de soția sa – Claudia Focșa, care este membra a comunitații rușilor lipoveni și Ambasadorul Rusiei…

Andy Murray nu va participa la turneele de la Monte Carlo si Munchen

15:40, 29.03.2024 - Jucatorul britanic de tenis Andy Murray, accidentat la glezna la Mastersul 1000 de la Miami, si-a anulat participarea la turneele de la Monte Carlo si Munchen, potrivit news.ro Desi durata exacta a absentei sale nu a fost facuta publica, echipa sa a declarat ca Andy Murray "a luat decizia de a lipsi…

Cristi Tanase a devenit tata pentru prima oara. Adina Maria, soția fostului fotbalist, a nascut o fetița

12:00, 12.03.2024 - Cristi Tanase, in varsta de 37 de ani, a devenit tata pentru prima oara, alaturi de Adina Maria, soția lui, care a nascut o fetița superba. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare ca micuța a venit pe lume pe data de 10 martie 2024.

Cristi Tanase a devenit tatic! Soția fostului fotbalist, Adina Maria, a nascut o fetița: „Totul!” / FOTO

13:00, 11.03.2024 - Cristi Tanase a devenit tatic pentru prima data! Soția fostului jucator de fotbal, Adina Maria, a nascut o fetița perfect sanatoasa. Fostul fotbalist radiaza de fericire in acest moment și este implinit. Iata ce imagine a publicat partenera lui de viața pe rețelele de socializare!

Mircea Bravo a devenit tatic! Soția celebrului vlogger a nascut o fetița: „Seamana mult cu mine” / FOTO

13:45, 22.02.2024 - Mircea Bravo are toate motivele sa radieze de fericire! Celebrul vlogger a devenit tatic pentru prima oara! Ce imagine emoționanta a postat pe o rețea de socializare. Georgiana, partenera de viața a actorului, a nascut o fetița.


Ce parere ai despre aceasta stire?