Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Marin, parte dintr-o anchetă a DIICOT. Primele declarații ale vedetei despre această situație: „Dreptatea este de partea...”

Publicat:

face primele declarații, in exclusivitate pentru , dupa ce numele ei a fost implicat intr-o ancheta de inșelaciune DIICOT. Mai multe persoane s-au folosit de imaginea ei ca sa faca bani. Iata ce demersuri face vedeta!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primele date din ancheta incendiului devastator de la Bursa de Valori din Copenhaga. Ce se va intampla cu cladirea

13:40, 18.04.2024 - Poliția a lansat, miercuri, o investigație cu privire la incendiul care a devastat celebra cladire a Bursei de Valori din Copenhaga. Flacarile mistuitoare au provocat prabușirea turnului, precum și daune in ceea ce privește lucrarile de arta și arhitectura de secole.

Cristina Cioran, primele declarații dupa ce i-a fost respinsa cererea de prelungire a ordinului de protecție impotriva lui Alex Dobrescu: "Chiar daca au fost probe video..." / VIDEO

20:30, 15.04.2024 - La scurt timp dupa ce a aflat ca i-a fost respinsa cererea de prelungire a ordinului de protecție impotriva lui Alex Dobrescu, Cristina Cioran a facut primele declarații pe marginea acestui subiect.

Exclusiv! Primele declarații ale Nataliei Mateuț, dupa ce a fost audiata de DIICOT. Ce spune vedeta despre acest lucru

14:05, 12.04.2024 - In presa au aparut informații cum ca Natalia Mateuț a fost audiata de catre DIICOT intr-un dosar al unor inculpați acuzați de trafic de droguri. Reporterii Spynews.ro au contactat-o pe coprezentatoarea de la Xtra Night Show, care ne-a oferit, in exclusivitate, declarații.

Soția lui Omar Arnaout, primele declarații dupa ce ea și artistul au devenit parinți pentru prima data. Miruna a adus pe lume un baiețel: „Abia aștept sa...” / FOTO

16:05, 06.04.2024 - Momente unice pentru Omar Arnaout și soția lui, Miruna Deaconescu. Ieri, cei doi au devenit parinți pentru prima data. Cei doi și-au dorit ca familia sa se mareasca. Partenera artistului a adus pe lume un baiețel.

Star Magazin. Impresarul lui Florin Salam susține ca manelistul este șantajat! Primele declarații ale lui Nicolae Constantin, dupa arestarea artistului: „Inregistrarea...” / VIDEO

14:30, 14.03.2024 - Impresarul lui Florin Salam susține ca manelistul ar fi șantajat! Iata care sunt primele declarații facute de Nicolae Constantin, dupa ce manelistul a fost saltat de polițiști. Ce a marturisit el, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Vica Blochina, primele declarații despre iubitul rus cu care are o relație: „Este din Occident”. De ce nu se afișeaza impreuna

12:05, 08.03.2024 - Vica Blochina vorbește pentru prima oara despre barbatul cu care are o relație. Intr-un interviu pentru emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars, ea a spus și de ce il ține ascuns pe partenerul sau, nici la evenimente private nu apar impreuna. Mai bine de 10 ani de zile, Vica Blochina a fost amanta…

Gheboasa, primele declarații dupa ce a fost audiat de DIICOT. Ce s-a intamplat, de fapt: ”Nu trebuie sa ciripești ca sa...”

17:35, 03.03.2024 - La doua zile dupa ce a fost audiat de DIICOT, Gheboasa a facut primele declarații și a clarificat situația. Au existat o mulțime de zvonuri cu privire la faptele sale, iar acum a decis sa spuna ce s-a intamplat cu adevarat in 1 martie, cand locuința lui a fost percheziționata.

Star Matinal. Kamara și Gabriella Nastas, primele declarații dupa casatorie. Cei doi indragostiți au avut mari emoții: „Surprinzator... / VIDEO

12:10, 23.02.2024 - Kamara și Gabriella Nastas au facut primele declarații, dupa ce s-au casatorit. Cei doi indragostiți au avut mari emoții, chiar daca nu au devenit soț și soție pana la adanci batraneți. Ce au marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars.


Ce parere ai despre aceasta stire?