Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Antonescu, mesaj emoționant după reunirea trupei Andre: „I-am promis tatălui meu”

Publicat:

La 18 ani de la perioada cand faceau furori pe scenele din Romania, și revin in formula care le-a consacrat. se reunește, iar acest lucru inseamna foarte mult pentru , care se ține, astfel, de o promisiune facuta tatalui ei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanca stabilita in Germania, mesaj emoționant despre intoarcerea acasa: "Așa cum este Romania, mi-e dor de ea"

15:40, 28.05.2024 - O romanca stabilita de 20 de ani in Germania a transmis un mesaj emoționant despre intoarcerea in țara. "Așa cum este Romania, mi-e dor de ea! Acolo vreau sa traiesc. Vreau sa ma conectez iar cu Dumnezeu", spune aceasta.

Hagi, mesaj emotionant: 55.000 de suflete tricolore in tribune, voi veti fi mereu «Generatia de Aur» a Romaniei!“ (GALERIE FOTO)

12:05, 26.05.2024 - Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului Constanta si liderul Generatiei de Aur, a postat un mesaj emotionant dupa ultimul meci sustinut de tricolorii din aceasta generatie de exceptie a fotbalului romanesc. Generatia de Aur a intalnit pe Arena Nationala din Bucuresti o echipa formate din staruri…

Dana Rogoz, mesaj emoționant la 10 ani de la moartea tatalui sau. Ce a transmis actrița pe rețelele de socializare: „Ce durere”

10:00, 11.05.2024 - S-au implinit 10 ani de cand tatal Danei Rogoz a trecut in lumea celor drepți și a lasat un gol imens in urma sa. Ion Alexandru Rogoz a murit in spital, la doar o zi dupa ce fusese internat pe secția de Terapie Intensiva, avand toata familia alaturi.

Mircea Geoana da un mesaj intr-o zi importanta: 'Oameni care au spus 'Pe aici nu se trece''

16:20, 29.04.2024 - Mircea Geoana, secretar general adjunct al NATO, a marcat, astazi, Ziua Veteranilor de Razboi din Romania. Prin postarea sa, Geoana a omagiat curajul, sacrificiul și devotamentul veteranilor, subliniind contribuția lor esențiala pentru independența și modernizarea Romaniei.

Ciolacu, mesaj la 20 de ani de la aderarea Romaniei la NATO: „Vom continua sa fim un actor influent”

08:46, 29.03.2024 - „Apartenenta Romaniei la NATO reprezinta o garantie de securitate pentru tara noastra. In cei 20 de ani de apartenenta la Organizatia Tratatului Atlanticului de Nord, Romania a devenit un pilon important si si-a consolidat pozitia in interiorul aliantei respectandu-si angajamentele de securitate in…

Simona Halep, intrebata ce mesaj ii transmite Serenei Williams, dupa remarca acida facuta de americanca: „Au fost multe critici”

10:55, 07.03.2024 - Halep, lecție predata Serenei Williams! La finalul lunii octombrie a anului 2022, Simona Halep (32 de ani) a fost depistata pozitiv la un test anti-doping și a primit o suspendare de 4 ani din partea ITIA. La acea vreme, Serena Williams a reacționat. Fosta rivala a sportivei din Romania a insinuat ca…

Prima jucatoare din circuit care i-a transmis un mesaj public Simonei Halep dupa decizia TAS

15:20, 06.03.2024 - Simona Halep (32 de ani) a caștigat procesul cu ITIA la TAS, iar sportiva din Romania a postat și o reacție pe rețelele de socializare. Alize Cornet (103 WTA) a ținut sa-i transmita un mesaj dupa acest succes. Fostul numar 11 WTA este prima jucatoare care transmite un mesaj public de susținere pentru…

Știrile Antena Stars. Care este cel mai important marțișor pe care Andreea Marin l-a primit! Vedeta, mesaj emoționant pentru femei: ”Sa se prețuiasca...” / VDIEO

14:50, 01.03.2024 - Andreea Marin este o susținatoare a femeilor și un exemplu demn de urmat de feminitate și eleganța. Vedeta le-a transmis tuturor femeilor din Romania un mesaj emoționant și a dezvaluit care este cel mai important marțișor pe care l-a primit pana acum!


Ce parere ai despre aceasta stire?