Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anca Lungu lansează o carte cu basme culinare: „Rețete alese pentru prinți și prințese”

Publicat:

  de la Antena 1 își îndeplinește week-endul acesta unul dintre cele mai mari visuri: va lansa o carte cu rețete pentru copii și parinți gurmanzi, o carte cu povești culinare pe care a realizat-o dupa cu concept la care viseaza de mult timp.

&"Cartea mea arata exact cum mi-am imaginat.Aș putea sa o numesc și carte cu basme culinare. Conține 13 rețete alese cu multa dragoste pentru micii bucatari, dar și cu multa responsabilitate. Sunt rețete sanatoase, nutritive, ușor de gatit. Fiecare rețeta are povestea ei, un mini-basm culinar,…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Ciuca, despre atuul candidaților PNL: 'Imbina experiența, ințelepciunea și cartea de vizita'

22:45, 06.06.2024 - Președintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat joi, la Antena 3, ca la alegerile locale de duminica diferența la urne intre candidați o va face un mix intre experiența și profesionalism cu care liberalii și-au ales candidații.

Anca Lungu a sarbatorit-o pe fiica ei: „Atat de norocoasa sa-i fiu mama!”. Natalia a implinit frumoasa varsta de 10 ani / FOTO

23:45, 30.05.2024 - Este zi de sarbatoare pentru Anca Lungu și asta pentru ca ea o sarbatorește pe fiica ei. Natalia a implinit frumoasa varsta de 10 ani. Vedeta i-a pregatit micuței o petrecere spectaculoasa. Iata ce eveniment emoționant a organizat fosta prezentatoare TV pentru fiica ei!

Nicolae Ciuca lanseaza cartea ”Un ostaș in slujba țarii”: „Nu e program electoral, este despre mine”

15:01, 20.05.2024 - Cartea scrisa de Nicolae Ciuca, denumita ”Un ostaș in slujba țarii”, va fi lansata in luna iunie 2024, a anunțat pe site-ul sau personal fostul premier al țarii și actualul președinte al PNL. Aceasta va aparea la editura RAO, iar toate incasarile vor fi donate catre acțiuni caritabile. ”Paginile acestei…

Nicolae Ciuca isi lanseaza cartea: Sunt gandurile mele despre ce a insemnat tranziția de la om de armata la om politic

13:30, 20.05.2024 - Nicolae Ciuca, liderul PNL, politicianul aflat la momentul de fața in a doua funcție in stat, ocupand fotoliul de președinte al Senatului, va lansa, luna viitoare, cartea „Un ostas in slujba tarii”, care va aparea la editura RAO. Din cate s-a anunțat oficial, volumul va aparea luna viitoare, in iunie,…

Noaptea Tarziu se reunește pe scena Te cunosc de undeva, intr-un moment desprins din basme. Emi: „Copilul meu interior este foarte, foarte fericit cu acest moment!”

00:31, 27.04.2024 - Ediția cu numarul unsprezece Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1, aduce pe scena spectaculosului show al transformarilor un moment desprins din basme. Astfel, Emi și Cuza, alaturi de colegul lor din Trupa Noaptea Tarz

Scriitorul-finanțist Septimiu Moga iși lanseaza joi cartea „Cronici subiective”

14:25, 23.04.2024 - O invitație la lectura, la deslușirea lumii alambicate pe care o traiește, pe care o percepe, clipa de clipa, așa iși prezinta Septimiu Moga noua sa cartea, intitulata „Cronici subiective”. Cartea va fi lansata in aceasta saptamana.

Septimiu Moga, șeful BNR Cluj, lanseaza cartea „Cronici subiective”: „Am incercat mereu sa ințeleg locurile pin care trec zi de zi”

13:56, 04.04.2024 - O invitație la lectura, o invitație la deslușirea lumii alambicate pe care o traiește, pe care o percepe, clipa de clipa, așa iși prezinta Septimiu Moga noua sa cartea, intitulata „Cronici subiective”.

Buletinul va fi inlocuit cu telefonul mobil! Se lanseaza portofelul digital in Romania

11:50, 02.04.2024 - Vești noi pentru romani! Cartea de identitate va fi inlocuit de telefonul mobil. Uniunea Europeana se pregatește sa lanseze portofelul digital, cu care oamenii vor putea sa iși confirme identitatea. Iata cand se va lansa acesta in Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?