Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anca Lungu, dezvăluiri cutremurătoare de după naştere: "Am plecat din maternitate şi Natalia a rămas acolo"

Publicat:

, cunoscuta drept "", traieste din plin si se bucura cu tot sufletul de fiecare moment petrecut alaturi de fiica ei, Natalia, care-i umple sufletul de fericire. Cu toate astea, vedeta nu a uitat momentele cumplite pe care le-a trait dupa ce a nascut prematur si a trebuit sa plece din spital fara bebelus.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dezvaluiri cutremuratoare. Ce spune Celine Dion despre boala rara de care sufera - de la coaste rupte, la senzația de sufocare VIDEO

21:30, 07.06.2024 - Cand toata lumea spera la o minune, dupa ce a fost vazuta la decernarea Premiilor Grammy 2024, Celine Dion a facut dezvaluiri cutremuratoare despre boala incurabila de care sufera și cat are de suferit din cauza acesteia.

Anca Lungu a sarbatorit-o pe fiica ei: „Atat de norocoasa sa-i fiu mama!”. Natalia a implinit frumoasa varsta de 10 ani / FOTO

23:45, 30.05.2024 - Este zi de sarbatoare pentru Anca Lungu și asta pentru ca ea o sarbatorește pe fiica ei. Natalia a implinit frumoasa varsta de 10 ani. Vedeta i-a pregatit micuței o petrecere spectaculoasa. Iata ce eveniment emoționant a organizat fosta prezentatoare TV pentru fiica ei!

Cine ar fi al patrulea atacator al lui Sorin Anghel, barbatul ucis in Padina. Soția victimei, noi dezvaluiri cutremuratoare: ”Mai erau cu un...”

00:10, 26.05.2024 - Informații explozive despre crima din Padina! Toata atenția a fost asupra fiilor vrajitoarei Sidonia, suspectați ca l-ar fi ucis pe Sorin Anghel, dar ar fi existat și un al patrulea atacator. Soția victimei a facut declarații curemuratoare despre noaptea in care soțul ei a murit.

Acces Direct. Narcis, batut crunt și mutilat pentru tot restul vieții, de un barbat periculos. A facut dezvaluiri cutremuratoare: ”M-am trezit langa...” / VIDEO

18:15, 25.04.2024 - Narcis a fost victima unui barbat periculos, care l-a batut crunt in apropierea unui club și l-a lasat mutilat pe viața. La trei ani de la ororile prin care a trecut, tanarul vrea sa se faca dreptate, iar agresorul sau sa plateasca pentru ce a facut. Narcis și mama lui au facut declarații ingrozitoare.

Romanca din Israel, dezvaluiri cutremuratoare despre momentul in care țara a fost atacata de Iran. Oamenii se tem pentru viața lor: ”Nu se stie ce va fi”

17:00, 14.04.2024 - Atacul Iranului asupra Israelului a starnitt groaza in cazul oamenilor. O romanca din Israel a facut declarații despre ceea ce a trait in momentul in care s-a produs atacul. Oamenii se așteapta la scenarii de groaza in perioada urmatoare.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Elena a fost agresata fizic de fostul ei iubit! Concurenta, dezvaluiri cutremuratoare: ”Nu am mai avut aer” / VIDEO

20:40, 29.03.2024 - Elena a dezvaluit in casa Mireasa unul dintre cele mai grele momente ale vieții ei. Concurenta a fost agresata fizic de fostul ei iubit, acesta fiind și motivul separarii dintre cei doi. Elena a facut dezvaluiri cu care i-a luat prin surprindere pe ceilalți concurenți.

Antrenorul din NBA face dezvaluiri cutremuratoare despre mafia pariurilor: „Primeam amenințari pe telefon. Știau unde locuiesc, știau totul despe familia mea”

11:46, 21.03.2024 - J.B. Bickerstaff, antrenorul lui Cleveland Cavaliers, a facut dezvaluiri sumbre despre mafia pariurilor din NBA. Tehnicianul american povestit ce mesaje primea de la cei implicați. Bickerstaff a raportat conducerii NBA ca a primit amenințari din partea unor rețele de pariuri sportive, care pun sub semnul…


Ce parere ai despre aceasta stire?