Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Amazon prezintă braţul robotic Sparrow, care foloseşte AI-ul pentru a identifica obiecte

Publicat:

Amazon a dezvaluit un nou brat robotic folosit pentru depozitele sale si care are rolul de a usura selectia si administrarea produselor pregatite de livrare. Acest „smart robotic picker” are rolul de a revolutiona lucrul in depozite, in prag de american. foloseste inteligenta artificiala pentru a identifica obiectele din depozit. Poate detecta, selecta si maneva produse din inventar cu mare finete. Foloseste tehnici de computer vision si AI, care il fac capabil sa identifice si gestioneze milioane de obiecte din depozit. E vorba despre sarcini repetitive, de uzura,…

Citeste articolul mai departe pe connect.ro…  

Sursa articol: connect.ro


Stiri pe aceeasi tema

Stellantis: trei fabrici inchise din cauza grevei angajaților

10:46, 27.04.2024 - Stellantis a fost nevoita sa opreasca producția la trei dintre fabricile sale din Europa din cauza unei greve la o fabrica operata de MA France, un furnizor de piese metalice ștanțate. Angajații de la fabrica MA France sunt ingrijorați de planurile de mutare a producției in Polonia. Aceasta funcționeaza…

Jurnalismul de investigații din Republica Moldova, mult peste tot ce se face in Romania

00:10, 05.04.2024 - De opt ani nu am mai fost la Chișinau, orașul in care am locuit aproape un an și de care m-am indragostit din prima zi in care am ajuns acolo, in 2010. Saptamana trecuta am revenit la Chișinau pentru un forum dedicat jurnalismului de investigații, organizat de Centrul de Investigații Jurnalistice din…

Cheltuielile de baza, grija pentru 50% din romani

15:40, 29.03.2024 - Mulți romani au grija cheltuielilor de baza. Pentru 1 din 2 romani, cheltuielile de baza sunt principala preocupare cand vine vorba de situatia personala, iar printre cele mai mari ingrijorari pentru tinerii din Romania se afla nivelul salariilor (40%) si sanatatea fizica (38%), releva rezultatele studiului…

Bugetarii vor salarii mai mari, de 1.500 – 2.000 de euro, deși nu sunt suficient de pregatiți profesional

08:50, 16.03.2024 - Sondajul realizat de Centrul de Formare APSAP releva o situație ingrijoratoare in ceea ce privește participarea angajaților din sectorul public la programele de formare profesionala. Aproximativ 72% dintre acești angajați nu au urmat cursuri de perfecționare in ultimii ani, iar interesul pentru competențele…

STUDIU Centrul de Formare APSAP: Angajații de la stat vor salarii mai mari, de 1.500-2.000 euro, deși 72% dintre ei sunt in urma cu abilitațile digitale și alte cunostințe

17:46, 13.03.2024 - Potrivit studiului: Doar 0,1% dintre angajații de la stat sunt interesați sa-și dezvolte competențele digitale. Doar doi din 10 respondenți utilizeaza foarte des instrumentul Excel in activitațile curente. 55,6% dintre persoanele intervievate au mai mult de 45 ani și doar 14% sunt tineri. Aproape jumatate…

Angajații de la Stat: bine platiți dar prost pregatiți!

17:15, 13.03.2024 - O realitate alarmanta și extrem de critica privind nivelul de competențe și implicare a angajaților de la stat in procesul de formare profesionala. Potrivit studiului realizat de Centrul de Formare APSAP, aproape trei sferturi dintre funcționarii publici nu au participat la niciun curs de formare profesionala…

SONDAJ: Angajatii de la stat considera ca nu primesc salariul pe care il merita, 40% spun ca un venit lunar motivant este de 1.500-2.000 euro. 7 din 10 angajati la stat nu au participat la cursuri de formare profesionala

10:55, 13.03.2024 - ”Aproape 72% dintre angajatii la stat nu au urmat, in ultimii ani, cursuri de formare profesionala care sa le imbunatateasca competentele la locul de munca, in special pe cele digitale”, arata un sondaj realizat de Centrul de Formare APSAP, desi institutiile statului sunt obligate prin lege sa investeasca…

Codul Muncii, noi schimbari in 2024. Angajatii au primit in plus doua zile libere

08:45, 14.02.2024 - In 2024, Codul Muncii a suferit modificari semnificative, oferind angajaților doua zile libere legale suplimentare și reducand intervalul de timp in care aceștia pot lua pauza. Potrivit noilor dispoziții ale Codului Muncii, incepand cu anul 2024, cetațenii romani beneficiaza de doua zile libere adiționale…


Ce parere ai despre aceasta stire?