Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SONDAJ: Angajaţii de la stat consideră că nu primesc salariul pe care îl merită, 40% spun că un venit lunar motivant este de 1.500-2.000 euro. 7 din 10 angajaţi la stat nu au participat la cursuri de formare profesională

Publicat:
SONDAJ: Angajaţii de la stat consideră că nu primesc salariul pe care îl merită, 40% spun că un venit lunar motivant este de 1.500-2.000 euro. 7 din 10 angajaţi la stat nu au participat la cursuri de formare profesională

”Aproape 72% dintre angajatii la stat nu au urmat, in ultimii ani, cursuri de formare profesionala care sa le imbunatateasca competentele la locul de munca, in special pe cele digitale”, arata un sondaj realizat de Centrul de Formare APSAP, desi institutiile statului sunt obligate prin lege sa investeasca in perfectionarea constanta a angajatilor pentru o eficienta sporita in administratia publica. De asemenea, doar 0,1% dintre functionarii publici sunt interesati de cursuri de competente digitale si IT&C. Astfel, specialistii avertizeaza ca personalul de la stat risca sa fie din ce in ce mai…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol si foto: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cei mai multi angajati in ONG-uri sunt femei. 39% dintre membri resimt un grad moderat de burnout. Doar 2% din populatie a donat in ultimul an pentru sustinerea unei publicatii – studiu

09:55, 23.04.2024 - Conform studiului „Romania 2024. Sectorul neguvernamental. Profil, tendinte, provocari”, peste 80% dintre angajatii din sector sunt multumiti si foarte multumiti de viata lor, iar peste 60% sunt multumiti de veniturile lor, conform Barometrului Membrilor, Angajatilor si Voluntarilor ONG 2023 (BMO 2023)…

Bugetarii vor salarii mai mari, de 1.500 – 2.000 de euro, deși nu sunt suficient de pregatiți profesional

08:50, 16.03.2024 - Sondajul realizat de Centrul de Formare APSAP releva o situație ingrijoratoare in ceea ce privește participarea angajaților din sectorul public la programele de formare profesionala. Aproximativ 72% dintre acești angajați nu au urmat cursuri de perfecționare in ultimii ani, iar interesul pentru competențele…

Sondaj: Angajatii de la stat spun ca merita mai mulți bani

17:21, 13.03.2024 - Angajații de la stat sunt nemulțumiți. Ei considera ca nu sunt platiți așa cum ar merita. ”Aproape 72% dintre angajatii la stat nu au urmat, in ultimii ani, cursuri de formare profesionala care sa le imbunatateasca competentele la locul de munca, in special pe cele digitale”, arata un sondaj realizat…

Angajații de la Stat: bine platiți dar prost pregatiți!

17:15, 13.03.2024 - O realitate alarmanta și extrem de critica privind nivelul de competențe și implicare a angajaților de la stat in procesul de formare profesionala. Potrivit studiului realizat de Centrul de Formare APSAP, aproape trei sferturi dintre funcționarii publici nu au participat la niciun curs de formare profesionala…

Majoritatea salariaților de la stat nu participa la cursuri de formare profesionala insa vor bani mulți (sondaj)

13:21, 13.03.2024 - Sapte din zece angajati la stat nu au participat la cursuri de formare profesionala, desi Codul Muncii obliga institutiile publice sa dezvolte abilitatile personalului cel putin o data la 2 ani, arata un sondaj realizat de Centrul de Formare APSAP. Potrivit acestuia, angajatii de la stat considera ca…

Studiu APSAP: Angajații de la stat vor salarii de peste 1500 de euro, dar mai mult de 70% din ei sunt „codași” la competențe digitale

11:20, 13.03.2024 - Aproape 72% dintre angajații la stat nu au urmat, in ultimii ani, cursuri de formare profesionala care sa le imbunatațeasca competențele la locul de munca, in special pe cele digitale , arata un sondaj realizat de Centrul de Formare APSAP, deși instituțiile statului sunt obligate prin lege sa investeasca…

Bugetarii considera ca merita sa fie platiți mai bine și iși doresc 1.500 de euro pe luna, conform unui sondaj. Majoritatea nu au participat niciodata la un curs de formare

10:55, 13.03.2024 -  ”Aproape 72% dintre angajatii la stat nu au urmat, in ultimii ani, cursuri de formare profesionala care sa le imbunatateasca competentele la locul de munca, in special pe cele digitale”, arata un sondaj realizat de Centrul de Formare APSAP, desi institutiile statului sunt obligate prin lege sa investeasca…

Codul Muncii 2024: Calendarul zilelor libere pentru angajații din Romania. Care este urmatoarea minivacanța

12:40, 28.01.2024 - Codul Muncii 2024: Calendarul zilelor libere pentru angajații din Romania. Care este urmatoarea minivacanța Codul Muncii 2024: Calendarul zilelor libere pentru angajații din Romania. Care este urmatoarea minivacanța In anul 2024, Codul Muncii aduce modificari in privința zilelor libere acordate angajaților…


Ce parere ai despre aceasta stire?