Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Am aflat cum va fi VREMEA de 1 MAI! Meteorologii fac un ANUNŢ care ne strică planurile de vacanţă

Publicat:

 În cazul în care sperati la vreme frumoasa pe 1 mai, atunci ar fi bine sa stiti ca soarele va aparea numai dimineata. În rest, norii vor fi musafirii nepoftiti ai românilor, indiferent în ce parte a tarii locuiesc.

De la ANM, a avut o interventie la unde a explicat, pe întelesul tuturor, cum va fi vremea în urmatoarele zile si, mai ales, la ce sa ne asteptam de la mini vacanta de 1 mai.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANM, anunț important! Meteorologii au emis prognoza meteo pentru luna iunie. Cum va fi vremea

08:55, 28.05.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut recent un anunț important! Meteorologii au emis prognoza meteo pentru luna iunie. Iata cum va fi vremea in Romania in perioada 27 mai - 24 iunie 2024!

Anunț ANM. Meteorologii au emis doua coduri galbene de ploi torențiale, furtuni violente și grindina. Pana cand sunt valabile atenționarile

11:15, 21.05.2024 - Ploile și instabilitatea atmosferica ajung și in Romania. Meteorologii au anunțat ca vremea se va ridical incepand de astazi, cand va intra in vigoare primul cod de furtuni violente și grindina. Vremea va ramane capricioasa și in zilele urmatoare.

Vremea se strica din nou! ANM a emis cod portocaliu de vijelii in mai multe judete

10:35, 16.05.2024 - Dupa cateva zile cu valori termice relativ mai ridicate, ANM vine cu o noua avertizare de cod portocaliu, astfel ca aflam cum vremea se strica din nou. ANM a emis cod portocaliu de vijelii in mai multe judete, vaalbil pana maine seara. Meteorologii spun ca vremea se strica din nou Deși suntem la jumatatea…

Anunț important al ANM! Cum va fi vremea in perioada 13 mai - 10 iunie 2024. Ce temperaturi se vor inregistra

08:50, 10.05.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut recent un anunț important. Meteorologii au emis prognoza meteo pentru perioada 13 mai - 10 iunie 2024. Iata cum va fi vremea, dar și ce temperaturi se vor inregistra!

Cum va fi vremea in weekendul 20-21 aprilie. Vestile nu sunt deloc bune, planurile de vacanta se vor strica

08:10, 19.04.2024 - Daca la finalul saptamanii trecute aveam parte de valori termice record pentru aceasta perioada, conform datelor ANM aflam cum va fi vremea in weekendul 20-21 aprilie, iar vestile nu sunt deloc bune, și planurile de vacanta se vor strica. ANM anunța cum va fi vremea in weekendul 20-21 aprilie In ultimele…

Se strica vremea: averse, descarcari electrice, lapovița și ninsoare. Unde va fi in continuare cald

07:40, 16.04.2024 - Dupa temperaturile de vara, vremea se strica. Meteorologii anunța ca valorile termice scad fața de cele inregistrate in intervalul precedent, mai ales in Banat, Crișana și Maramureș, astfel ca se vor situa in jurul celor specifice perioadei.

Meteorologii, uimiti de temperaturile din Romania. Ce urmeaza sa se intample cu vremea, anunt de la ANM

15:05, 03.04.2024 - Luna aprilie a inceput cu temperaturi extrem de mari pentru aceasta perioada, spun specialiștii in meteorologie, care se arata uimiți de acest fenomen. Cum va fi vremea luna aceasta, aflați in randurile urmatoare. O primavara neobișnuita cu temperaturi de vara Saptamana aceasta și implicit luna aprilie…

Cod portocaliu de vant puternic și vijelii in mai multe regiuni ale țarii. Iata lista județelor unde se strica vremea

08:00, 02.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca marți dimineața este vant puternic in mai multe județe ale țarii. Meteorologii au emis cod galben și portocaliu de vant puternic și vijelii. Avertizarea vizeaza mai multe regiuni.


Ce parere ai despre aceasta stire?