Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alimentele care combat oboseala. Asta trebuie să mănânce toți românii care se simt epuizați

Publicat:

Nu doar stilul de viața și anumite boli fac ca organismul sa se epuizeze. dar și unele dezechilibre alimentare. Afla, așadar, care sunt alimentele pe care este bine sa le consumi cat mai des atunci cand ești obosit. Alimentele care combat oboseala Un organism care nu primește nutrimentele necesare, corespunzatoare calitativ și cantitativ, experimenteaza mai […] The post Alimentele care combat oboseala. Asta trebuie sa manance toți romanii care se simt epuizați appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alimentele periculoase pe care romanii le consuma in timpul Postului Paștelui. Sfatul nutriționistului Mihaela Bilic: ”Atenție la combinația...”

21:31, 12.04.2024 - Postul Paștelui reprezinta o perioada sfanta pentru creștini, dar pentru care fac și foarte multe excepții alimentare. Din dorința de a respecta regulile, se ajunge de multe ori la combinații periculoase de mancare. Iata ce sfaturi are Mihaela Bilic pentru creștini!

Ce mancau romanii in Postul Paștelui, in urma cu doua secole. Alimentele proveneau din zone indepartate ale lumii

14:05, 29.03.2024 - In urma cu doua secole, romanii din inalta societate mancau delicatese in Postul Paștelui. Alimentele se gaseau in pravaliile din centrul Bucureștiului, de unde romanii bogați, dar și cei de rand, puteau cumpara caviar de Dunare.

Alimentele de post ieftine. Ce pot consuma romanii in aceasta perioada fara sa scoata multi bani din buzunar

10:21, 22.03.2024 - Am intrat in Postul Paștelui, acesta fiind cel mai lung si strict post al anului. Insa mulți romani susțin ca mancarea de post a devenit un lux pentru ei, și asta pentru ca produsele de post sunt mai scumpe ca in alti ani. Spre exemplu, legumele au ajuns sa coste mai mult decat carnea. Așa […] The post…

Scumpiri tot mai mari la mancare, in Romania. Alimentele de baza ale caror prețuri s-au dublat in ultimii ani

10:20, 12.03.2024 - Romanii scot mai multi bani din buzunar pentru un cos de cumparaturi, de la un an la altul. Mai exact, in ultimii patru ani, multe produse de baza s-au scumpit simtitor. Preturile pentru unele sortimente din carne de porc si de pui s-au dublat.

Ce alimente combat oboseala și iți dau energie. Le poți consuma in orice moment al zilei

21:15, 07.03.2024 - Toata lumea se confrunta cu oboseala in timpul unei zile. Daca nu poți sa tragi un pui de somn, poți apela la cateva alimente delicioase care iți vor oferi energie, pentru a duce activitațile la bun sfarșit. Le poți include in dieta ta zilnica și vei avea rezultate foarte bune.

Marcel Ciolacu spune direct: Romanii ar fi platit 1.100 de lei pe luna in plus la facturi, daca nu se plafonau

15:06, 26.02.2024 - Peste 1.100 de lei ar fi platit in plus milioane de familii daca nu am fi plafonat prețurile la energie, gaze și alimentele de baza, afirma premierul Marcel Ciolacu. „Peste 1.100 de lei in fiecare luna! Atat ar fi platit in plus milioane de familii daca nu am fi plafonat prețurile la energie, gaze…

Florin Barbu: Nu doresc sa elimin de pe piata alimentele ieftine. Romanii sa aiba acces la produse de calitate, la preturi corecte

18:30, 20.02.2024 - Ministrul Agriculturii considera ca cei de la Consiliul Concurentei trebuie sa analizeze de ce produsele producatorilor romani sunt ofertate de marile lanturi comerciale la preturi necompetitive, in raport cu produsele marca proprie ale retelei comerciale.

Alimentele care s-au scumpit in Lidl, Kaufland, Carrefour și alte magazine. Romanii vor fi mai atenți cand cumpara

16:15, 06.02.2024 - Cu o rata a inflației extrem de mare și cu procente masive de import, exista o presiune ridicata asupra producatorilor și, implicit, asupra retailerilor care nu au altceva de facut decat sa majoreze prețurile. Astfel ca in piața regasim o lista cu alimentele care s-au scumpit in Lidl, Kaufland, Carrefour…


Ce parere ai despre aceasta stire?