Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ALIMENTAȚIA Alimente consumate des, dar care fac mult rău sănătății

Publicat:
ALIMENTAȚIA Alimente consumate des, dar care fac mult rău sănătății

In incercarea de a manca mai sanatos, ajungem uneori sa consumam alimente care ne fac mai mult rau. The post ALIMENTAȚIA Alimente consumate des, dar care fac mult rau sanatații first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

SE INTAMPLA LA NIVEL GLOBAL Scaderile de prețuri la alimente la nivel global și impactul asupra marilor retaileri din Romania

10:55, 12.06.2024 - Scaderi ale prețurilor la zahar și uleiuri vegetale The post SE INTAMPLA LA NIVEL GLOBAL Scaderile de prețuri la alimente la nivel global și impactul asupra marilor retaileri din Romania first appeared on Informatia Zilei .

ALIMENTAȚIE SANATOASA OMS indeamna țarile sa limiteze sarea in alimentele procesate

10:10, 20.05.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații a cerut țarilor sa instituie limite legale pentru conținutul de sare din alimentele procesate, in restaurante și cantine, .... The post ALIMENTAȚIE SANATOASA OMS indeamna țarile sa limiteze sarea in alimentele procesate first appeared on Informatia Zilei .

LUPTA CU KILOGRAMELE Alimente care sar in ajutorul nostru in lupta cu kilogramele in plus

09:35, 18.05.2024 - Daca te afli intr-o permanenta lupta cu kilogramele in plus, ar trebui sa știi ca exista 10 ingrediente pe care le poți consuma la masa pentru a accelera metabolismul și pentru a scapa de kilogramele in plus mai repede. The post LUPTA CU KILOGRAMELE Alimente care sar in ajutorul nostru in lupta cu kilogramele…

SANATATE PUBLICA OMS lanseaza S.A.R.A.H., asistentul virtual bazat pe AI

10:35, 09.04.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații a dezvoltat un asistent digital numit S.A.R.A.H., care furnizeaza informații verificate despre boli, tratamente și alte aspecte medicale. The post SANATATE PUBLICA OMS lanseaza S.A.R.A.H., asistentul virtual bazat pe AI first appeared on Informatia Zilei .

CONCLUZII Efectele programului de munca variabil asupra sanatații

11:05, 08.04.2024 - Afro-americanii par sa fie mai expuși riscului de a avea programe de lucru variate, asociate cu probleme de sanatate precara. The post CONCLUZII Efectele programului de munca variabil asupra sanatații first appeared on Informatia Zilei .

DIETA Cartofii dulci și sfecla mangold sunt alimente ideale pentru slabit

08:15, 07.04.2024 - Mesele bogate de sarbatori isi pun amprenta asupra greutatii noastre, astfel ca ne trezim cu cateva kilograme acumulate intr-o scurta perioada de timp.  The post DIETA Cartofii dulci și sfecla mangold sunt alimente ideale pentru slabit first appeared on Informatia Zilei .

CANADA Facebook, TikTok și Instagram, date in judecata de școlile din Canada pentru impactul negativ asupra educației și sanatații mintale a elevilor

11:35, 29.03.2024 - 4 consilii școlare din Canada contesta in justiție impactul negativ al rețelelor sociale asupra educației și sanatații mintale a elevilor. The post CANADA Facebook, TikTok și Instagram, date in judecata de școlile din Canada pentru impactul negativ asupra educației și sanatații mintale a elevilor first…


Ce parere ai despre aceasta stire?