Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alexandra Stan, primele declarații după divorț. „Fiecare alege ce se face cu inelul, eu cred că e urât să-l dai înapoi”

Publicat:

a șocat pe toata lumea atunci cand a dezvaluit ca s-a casatorit in secret cu . La fel de surprinzator a fost și faptul ca cei doi au divorțat dupa doar cateva luni de casnicie. Primele semne au aparut atunci cand cei doi au șters de pe contul de socializare, imaginile in care apareau impreuna, iar artista a aparut fara verigheta. a fost invitata la emisiunea „Neatza cu Razvan și Dani”, iar prezentatorii emisiunii au aflat in premiera despre situația prin care trece aceasta. VEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4 Artista nu mai poarta verigheta, dar nu a renunțat…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa confruntarea din instanța cu Alex Dobrescu. Ar fi incercat sa o intimideze: „E ingrozitor”

14:51, 23.04.2024 - Cristina Cioran susține ca traiește un coșmar din cauza fostului iubit. Vedeta și Alex Dobrescu s-au intalnit astazi in instanța, asta dupa ce ea a solicitat prelungirea ordinului de protecție, solicitare care i-a fost respinsa acum cateva zile.

Cristina Cioran, primele declarații dupa ce a cerut ordin de protecție impotriva lui Alex Dobrescu: „Fetița mea este prioritatea mea”

12:50, 15.04.2024 - Cristina Cioran a facut plangere la poliție impotriva lui Alex Dobrescu, tatal fiicei sale, și a cerut ordin de protecție. Vedeta a facut primele declarații despre aceasta situație și a precizat ca dorește prelungirea ordinului de protecție.Cristina Cioran este mai hotarata ca niciodata sa faca orice…

Exclusiv! Primele declarații ale Nataliei Mateuț, dupa ce a fost audiata de DIICOT. Ce spune vedeta despre acest lucru

14:05, 12.04.2024 - In presa au aparut informații cum ca Natalia Mateuț a fost audiata de catre DIICOT intr-un dosar al unor inculpați acuzați de trafic de droguri. Reporterii Spynews.ro au contactat-o pe coprezentatoarea de la Xtra Night Show, care ne-a oferit, in exclusivitate, declarații.

Au aparut primele cireșe romanești. Fructele se vand la BUCATA din cauza prețului mare

12:15, 09.04.2024 - Acest preț vine dupa ce, in urma cu 2 saptamani, in Constanța cireșele se vindeau și cu 250 de lei pentru un kilogram. Clienții insa trec pe langa tarabe, privesc prețurile și nu se opresc sa cumpere pentru ca nu iși permit.Cu toate acestea, un producator din Constanța a venit cu o alternativa. Acesta…

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!


Ce parere ai despre aceasta stire?