Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă meteo: ne topim de cald. Harta zonelor aflate sub cod portocaliu de caniculă, cum va fi în restul zonelor

Publicat:

Se face din ce in ce mai cald. Meteorologii au emis cod portocaliu de canicula pentru 11 județe și municipiul București, valabil vineri, 4 august, in timp ce joi, zeci de județe se afla sub cod galben de caldura sufocanta.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta cod portocaliu de viituri in mai multe județe - Harta raurilor vizate

13:01, 23.04.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, marti, o avertizare Cod portocaliu de viituri, ce vizeaza pana miercuri dimineata rauri din patru judete, precum si un Cod galben de inundatii, valabil in 12 bazine hidrografice.

Alerta meteo - ANM a emis Cod Galben de vremea rea in mai multe județe / Harta zonelor vizate

10:36, 18.04.2024 - Meteorologii au emis o atenționare de vant puternic, valabila in București și 6 județe, pana joi seara. Conform ANM, vor fi intensificari ale vantului cu viteze de 70 km/h.ana sambata dimineața, vremea va fi rece in cea mai mare parte a țarii.

Alerta imediata de vijelii in București și 6 județe, pana diseara

10:25, 18.04.2024 - Meteorologii au emis o atenționare de vant puternic, valabila in București și 6 județe, pana joi seara. Conform ANM, vor fi intensificari ale vantului cu viteze de 70 km/h.pana sambata dimineața, vremea va fi rece in cea mai mare parte a țarii.

Alerta meteo: ANM a emis cod portocaliu de vijelii puternice in patru județe

18:20, 17.04.2024 - Meteorologii au emis, miercuri, mai multe avertizari nowcasting cod portocaliu si anunta vijelii puternice cu rafale ce vant ce pot ajunge la 90 de kilometri la ora.Potrivit ANM, pana la 18.40, este cod portocaliu in zeci de localitati din judetul Tulcea.

Cod portocaliu de vant puternic in 19 județe din țara, inclusiv Constanța și Tulcea/ Rafalele vor depași 120 km/h la altitudini mari/ Restul țarii, sub cod galben

09:10, 02.04.2024 - 19 județe din sud-estul, centrul și nordul țarii se vor afla sub portocaliu de vant puternic, cu rafale care vor depași și 120 km/h in zonele montane, de marți dimineața pana la ora 18:00, transmite Administrația Naționala de Meteorologie. Restul țarii se va afla sub cod galben de vant. *In afara zonelor…

HARTA Alerta de vreme rea: Vant puternic in mai multe zone din țara, rafalele depașesc 90 de km/h. Cum va fi vremea in Bucuresti

10:31, 29.03.2024 - Meteorologii au emis, vineri dimineața, o avertizare Cod galben de vant pentru județe din Moldova, estul și sud-estul Transilvaniei, valabila pana la ora 18:00. Rafalele vor depași 90 de km/h in Carpații Orientali.

Alerta ANM! A fost emis cod portocaliu de vreme severa in doua județe din Romania

09:05, 07.02.2024 - Meteorologii au revenit cu o noua alerta de ultim moment! A fost emis un cod portocaliu de vreme severa in Romania, valabil pentur doua județe din țara. Vremea se schimba radical in mai multe zone. Iata ce trebuie sa știe romanii care se pregatesc sa plece de acasa in urmatoarele ore!

Alerta meteo: cod galben și portocaliu de ninsori puternice și vant. Harta zonelor in care vremea rea face ravagii

10:30, 05.02.2024 - Este alerta de vreme rea pentru aproape toata țara. Meteorologii au emis atenționari de fenomene severe pentru majoritatea regiunilor. Un cod galben de vant puternic și viscol la munte, va intra in vigoare azi, la pranz, și va fi valabil pana luni seara.


Ce parere ai despre aceasta stire?