Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă ANM! A fost emis cod portocaliu de vreme severă în două județe din România

Publicat:

Meteorologii au revenit cu o noua alerta de ultim moment! A fost emis un cod portocaliu de vreme severa in Romania, valabil pentur doua județe din țara. Vremea se schimba radical in mai multe zone. Iata ce trebuie sa știe romanii care se pregatesc sa plece de acasa in urmatoarele ore!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cod galben de ninsori in Romania. Ce județe sint in alerta

09:35, 22.04.2024 - Meteorologii romani au emis o atenționare de Cod galben de ninsori puternice in mai multe județe. Astfel, atenționarea valabila pentru Carpatii Meridionali si Carpatii de Curbura, va intra in vigoare astazi, la ora 18:00, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie din Romania. {{742000}}Potrivit…

Alerta meteo: ANM a emis cod portocaliu de vijelii puternice in patru județe

18:20, 17.04.2024 - Meteorologii au emis, miercuri, mai multe avertizari nowcasting cod portocaliu si anunta vijelii puternice cu rafale ce vant ce pot ajunge la 90 de kilometri la ora.Potrivit ANM, pana la 18.40, este cod portocaliu in zeci de localitati din judetul Tulcea.

Cod portocaliu in Romania, de marți dimineața. Meteorologii ANM au anunțat județele in pericol

10:55, 01.04.2024 - Dupa un weekend și o prima zi de aprilie cu temperaturi specifice lunilor de vara, vremea ne va aduce noi surprize. Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie au emis cod portocaliu in Romania, valabil de marți dimineața. Ce zone vor fi afectate de alerta meteorologilor ANM. Cum va fi…

Anunț ANM de ultim moment! Alerta de vreme severa in toata tara! Cod galben de vant puternic și ploi torențiale

10:56, 27.03.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au emis o informare meteo de vreme rea care vizeaza toata Romania. Meteorologii anunța ca pana vineri seara vantul va sufla cu putere in aproape toata țara, iar ploile vor pune stapanire pe vestul, centrul și nordul teritoriului. 

Alerta meteo! Este Cod galben in numeroase județe ale țarii și vremea se va schimba radical! Ce anunța meteorologii

15:50, 11.02.2024 - Duminica, 11 februarie 2024, meteorologii au emis doua avertizari de Cod galben pentru numeroase județe din Romania. Descopera cum se schimba vremea in orele urmatoare și la ce ar trebui sa ne așteptam.

Alerta ANM! Revin ninsorile și viscolul in toata țara. A fost emis cod galben de portocaliu de vreme severa. Zonele care se vor umple de zapada

11:35, 05.02.2024 - Ninsorile și viscolul revin in Romania! Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis cod portocaliu și galben de vreme severa in toata țara. Temperaturile vor scadea drastic, iar mai multe zone ale țarii se vor umple de zapada. Mwteorologii au revenit cu vești bune pentru iubitorii de iarna!

Alerta meteo: cod galben și portocaliu de ninsori puternice și vant. Harta zonelor in care vremea rea face ravagii

10:30, 05.02.2024 - Este alerta de vreme rea pentru aproape toata țara. Meteorologii au emis atenționari de fenomene severe pentru majoritatea regiunilor. Un cod galben de vant puternic și viscol la munte, va intra in vigoare azi, la pranz, și va fi valabil pana luni seara.

Cod portocaliu de vremea rea anunțat azi de ANM. Meteorologii au dat alerta

10:21, 05.02.2024 - Prima saptamana a lunii februarie incepe cu o noua alerta meteo emisa de specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie. ANM a anunțat pentru astazi un cod portocaliu de vreme rea. Afla, din randurile de mai jos, ce fenomene se vor inregistra și care sunt zonele vizate. Cod portocaliu de…


Ce parere ai despre aceasta stire?