Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă meteo - ANM a emis Cod Galben de vremea rea în mai multe județe / Harta zonelor vizate

Publicat:
Alertă meteo - ANM a emis Cod Galben de vremea rea în mai multe județe / Harta zonelor vizate

Meteorologii au emis o atenționare de vant puternic, valabila in București și 6 județe, pana joi seara. Conform ANM, vor fi intensificari ale vantului cu viteze de 70 km/h.ana sambata dimineața, vremea va fi rece in cea mai mare parte a țarii.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta de cod galben de viituri in mai multe județe: raurile vizate (harta)

11:26, 25.04.2024 - Specialistii INGHA anunta, joi, cod galben de viituri pe rauri din unsprezece judete, pana vineri la ora 10.00.”Ca urmare a precipitatiilor prognozate, cedarii apei din stratul de zapada din zona montana ȋnalta si propagarii, hidrologii I.N.H.G.A.

Alerta meteo: Incep ploile și vijeliile. Cum va fi vremea in Bucuresti

10:45, 21.04.2024 - Ploile vor cuprinde toate regiunile pana luni, la ora 15.00, in acelasi interval fiind semnalate si intensificari temporare ale vantului in regiunile sudice si sud-estice, conform ANM. O avertizare Cod Galben de ninsori la altitudini de peste 1.500 de metri vizeaza Carpatii Meridionali si Carpatii de…

Alerta imediata de vijelii in București și 6 județe, pana diseara

10:25, 18.04.2024 - Meteorologii au emis o atenționare de vant puternic, valabila in București și 6 județe, pana joi seara. Conform ANM, vor fi intensificari ale vantului cu viteze de 70 km/h.pana sambata dimineața, vremea va fi rece in cea mai mare parte a țarii.

Vant puternic in mai multe zone din țara. Avertizare de la ANM – HARTA/Cum va fi vremea in București

11:25, 29.03.2024 - Vantul va avea intensificari, vineri, in cea mai mare parte a țarii. Rafalele vor fi mai puternice la munte, in zona inalta. Meteorologii au emis inclusiv o atenționare COD GALBEN. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a transmis, vineri dimineața, prin intermediul unei informari meteo, emise…

HARTA Alerta de vreme rea: Vant puternic in mai multe zone din țara, rafalele depașesc 90 de km/h. Cum va fi vremea in Bucuresti

10:31, 29.03.2024 - Meteorologii au emis, vineri dimineața, o avertizare Cod galben de vant pentru județe din Moldova, estul și sud-estul Transilvaniei, valabila pana la ora 18:00. Rafalele vor depași 90 de km/h in Carpații Orientali.

Alerta meteo! Este Cod galben in numeroase județe ale țarii și vremea se va schimba radical! Ce anunța meteorologii

15:50, 11.02.2024 - Duminica, 11 februarie 2024, meteorologii au emis doua avertizari de Cod galben pentru numeroase județe din Romania. Descopera cum se schimba vremea in orele urmatoare și la ce ar trebui sa ne așteptam.

Alerta ANM! A fost emis cod portocaliu de vreme severa in doua județe din Romania

09:05, 07.02.2024 - Meteorologii au revenit cu o noua alerta de ultim moment! A fost emis un cod portocaliu de vreme severa in Romania, valabil pentur doua județe din țara. Vremea se schimba radical in mai multe zone. Iata ce trebuie sa știe romanii care se pregatesc sa plece de acasa in urmatoarele ore!

Alerta meteo: cod galben și portocaliu de ninsori puternice și vant. Harta zonelor in care vremea rea face ravagii

10:30, 05.02.2024 - Este alerta de vreme rea pentru aproape toata țara. Meteorologii au emis atenționari de fenomene severe pentru majoritatea regiunilor. Un cod galben de vant puternic și viscol la munte, va intra in vigoare azi, la pranz, și va fi valabil pana luni seara.


Ce parere ai despre aceasta stire?