Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

AlegeriLocale2020/Marian Rasaliu, candidat PSD la preşedinţia CJ, îi solicită contracandidatului de la PNL: Nu creaţi ură!

Publicat:

Candidatul PSD la presedintia , Marian Rasaliu, sustine ca PNL a alocat discretionar banii catre comunitatile locale, la rectificarea bugetara si i-a cerut actualului presedinte liberal al CJ Brasov, , sa "nu imparta politic politic locuitorii judetului" si sa nu creeze "ura". Conform lui Rasaliu, "o comuna liberala din judet a primit de patru ori mai multi bani decat una PSD", din totalul de 24.880 mii lei alocati de Guvern pentru comunitatile din judetul Brasov, cei mai putini bani au ajungand in comunele conduse de primari PSD, cate 250.000 lei. "Ma refer…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Vestea: PNL Brasov mizeaza pe tineri la aceste alegeri!

18:15, 06.05.2024 - Ministrul Dezvoltarii, Adrian Vestea, candidatul PNL pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Brasov, afirma, luni dupa-amiaza, ca formatiunea mizeaza pe tineri la alegerile locale, conform Mediafax.

Bi-2 de Moldova: Membrii trupei ruse și familiile acestora solicita cetațenia țarii noastre. Ce spune Președinția

14:46, 23.04.2024 - Mai mulți membri ai trupei Bi-2, una dintre cele mai pupulare in Federația Rusa, și familiile lor au depus actele pentru dobandirea cetațeniei Republicii Moldova. Anunțul a fost facut de Președinție.

Piedone reacționeaza la conferința contracandidatului Cirstoiu și retrage tricourile cu Peppa Pig: 'Daca era un om politic...'

23:56, 19.04.2024 - Candidatul Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) la Primaria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a comentat la Realitatea TV conferința de presa susținuta de Catalin Cirstoiu, candidatul PSD-PNL, la Spitalul Universitar din București.

PNL si PSD nu pot avea un candidat comun pentru presedintia Consiliului Judetean Brasov

18:05, 28.03.2024 - PNL si PSD nu pot avea un candidat comun pentru presedintia Consiliului Judetean Brasov, asa cum au pentru Primaria municipiului Brasov, din cauza "arogantei" ministrului Dezvoltarii, liberalul Adrian Vestea, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, presedintele PSD Brasov, Marius Dunca. Acesta a…

Ministrul Dezvoltarii va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov. Nicolae Ciuca: "Avem cei mai buni candidați la CJ"

11:31, 28.03.2024 - Ministrul Dezvoltarii, Adrian Veștea, va candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov. Nicolae Ciuca a spus ca PNL are cei mai buni primari și președinți de consilii județene.

Adrian Vestea: Voi candida uninominal la presedintia CJ Brasov

20:40, 26.03.2024 - Ministrul Dezvoltarii, Adrian Vestea, a declarat, marti, ca va candida uninominal din partea PNL la presedintia Consiliului Judetean Brasov, mentionand ca s-a considerat in cadrul coalitiei de guvernare ca nu poate reprezenta un pericol de a pierde.

Ministrul Dezvoltarii vrea din nou șef la Consiliul Județean. Veștea: „Candidez sub sigla PNL, asa cum o fac de peste 20 de ani!”

11:35, 23.03.2024 - Ministrul Dezvoltarii, Adrian Vestea, a anunțat, sambata, ca va candida pentru presedintia Consiliului Judetean Brasov, din partea PNL, functie pe care a mai detinut-o. Anunțul vine dupa ce conducerea PNL a validat, in ultima ședința, mai multe candidaturi la conducerea unor administrații locale.  „Candidez…

George Scripcaru, candidatul comun PSD-PNL la Primaria Brașov (surse)

19:50, 20.03.2024 - Liderii PSD și PNL ar putea anunța in zilele care vin readucerea in prim plan a fostului primar de Brașov, George Scripcaru. Acesta va fi adversar cu actualul edil, Allen Coliban. Fostul edil George Scripcaru ar urma sa fie candidatul comun PSD-PNL la Primaria Brașov, anunța surse apropiate negocierilor.…


Ce parere ai despre aceasta stire?