Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ajutor pentru micuța Delia. La patru ani este diagnosticată cu mai multe boli grave

Publicat:

este mama unei fetițe cu grave probleme de sanatate, diagnosticata și tratata in Italia, la spitalul hemato-oncologic din Roma. Ea a cerut ajutorul comunitații pentru micuța Delia, care are multe diagnostice: neutropenie severa, anemie aplastica constituționala, Anemie Fanconi Dublu Heterozigot (cancer medular), tulburare genetica a leucocitelor, hipotrofie ponderala și o tulburare de alimentație.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie s-a ales cu arsuri grave in gat, dupa ce un ospatar i-a servit detergent in loc de vin

08:11, 01.05.2024 - O femeie a trait un adevarat soc la un bar din Milano, Italia cand s-a trezit cu arsuri grave in gat dupa ce a consumat o bautura care conținea detergent. Incidentul deosebit de grav s-a petrecut la un bar cu specific chinezesc din Milano, Italia. Acolo, o femeie, in varsta de 51 de ani, aflata […]…

Caz șocant! O romanca a murit, dupa ce a facut un RMN! Acuzații grave impotriva medicilor

15:06, 19.04.2024 - O femeie de 54 de ani, originara din Romania, a murit in urma unei proceduri de rezonanța magnetica (RMN) la o clinica privata din Italia. O ancheta a fost inițiata pentru a elucida circumstanțele acestui deces cutremurator, iar suspiciunile cad acum asupra medicilor implicați.

iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Naimana și Daniele, numar pitoresc pe scena. Delia: „Sufletul meu s-a hranit”

20:55, 31.03.2024 - Naimana și Daniele sunt din Italia și și-au adus ”oițele” pe scena iUmor sa incante publicul. Ei sunt impreuna de un an și jumatate și s-au intalnit la pensiunea din munți a tinerei.

Cate grame de plastic ajung in corpul nostru, din alimentele de zi cu zi. Se pot dezvolta boli grave: date alarmante

23:10, 15.03.2024 - Printre produsele cele mai contaminate se numara carnea, mierea, legumele și chiar berea. Merele, de exemplu, se afla printre alimentele care conțin cel mai mult plastic.O echipa de cercetatori din Italia a demonstrat ca microparticulele ingerate afecteaza in mod direct metabolismul oamenilor, fiindca…

Caz ingrozitor in Italia. O romanca este acuzata de omor, dupa ce a lovit cu mașina un marocan

23:05, 14.03.2024 - O romanca are probleme grave cu legea in Italia. Risca mulți ani de inchisoare, caci este acuzata de omor. Femeia a lovit mortal un marocan, in timp ce se afla la volanul mașinii sale. Barbatul a suferit rani foarte grave, care i-au fost fatale.

Incident halucinant in Italia. O romanca a fost dusa cu poliția la aeroport și trimisa de urgența in țara. A comis mai multe infracțiuni grave

16:35, 03.03.2024 - O romanca din Italia a fost dusa cu forța la aeroport de polițiști și trimisa de urgența in țara, dupa ce a facut mai multe infracțiuni grave. Au fost luate masuri dure impotriva femeii, dupa ce a terorizat oamenii. Iata ce a facut.

Bebeluș din Moldova, mort la naștere, in Italia! Mama fetiței face acuzații grave impotriva medicilor

15:01, 28.02.2024 - O tragedie cutremuratoare a avut loc intr-un spital din Italia, unde o tanara mama moldoveanca a pierdut și-a pierdut copilul la naștere. Acuzații grave sunt indreptate catre personalul medical, in urma unui adevarat calvar trait de mama copilului.

Romani morți pe drumuri din strainatate. Doua accidente grave s-au petrecut in Ungaria si Italia

18:21, 25.02.2024 - Doua accidente, care s-au petrecut recent pe drumuri din Ungaria si Italia, s-au soldat cu decesul a doi cetateni romani. Ambele persoane care si-au pierdut viata aveau domiciliul in judetul Neamt.


Ce parere ai despre aceasta stire?