Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ai multe alunite? Vezi ce spun cercetatorii britanici despre tine

Publicat:

Cercetatorii britanici au descoperit ca alunitele, considerate mai demult simboluri ale frumusetii, sunt si semne ale sanatatii. Persoanele care au un numar ridicat de alunite pe suprafata corpului traiesc mai mult, iar starea lor de sanatate nu va fi una problematica, informeaza csid.ro. Potrivit studiului realizat la ’s College, in mod normal, oamenii au intre 30 si 40 de alunite pe corp, putini fiind cei care au peste 100. Acestia nu ar trebui sa se simta stigmatizati, ci mai degraba norocosi, deoarece inseamna ca au oasele mai puternice, vederea mai buna si sunt mai putin predispusi…

Citeste articolul mai departe pe caplimpede.ro…  

Sursa articol: caplimpede.ro


Stiri pe aceeasi tema

Diete sanatoase. Cele mai naturale combinații de alimente

14:30, 18.05.2024 - O dieta care combina grasimile nesaturate, precum cele din uleiul de masline, cu legume bogate in nitrati, precum spanacul, ar putea proteja contra hipertensiunii, potrivit unui studiu britanic, care a identificat mecanismul biologic benefic din spatele regimului mediteranean. Studiu, realizat pe soareci,…

Impactul pe care il au schimbarile climatice asupra bolilor cerebrale. „Exista dovezi clare” | Studiu

09:45, 18.05.2024 - Persoanele cu afectiuni neurologice pot fi printre primele si cele mai grav afectate de schimbarile climatice, care risca sa agraveze afectiunile creierului pe masura ce fenomenul se intensifica. Este avertismentul transmis de un grup de cercetatori britanici, care au studiat impactul vremii asupra bolilor…

Studiu: Consumul excesiv de alimente ultraprocesate este legat de moartea timpurie și probleme cerebrale

10:55, 10.05.2024 - Un studiu amplu sugereaza ca ar putea exista un motiv serios pentru a va limita consumul de alimente ultraprocesate – moartea timpurie, transmite Washington Post. Studiul, efectuat pe 115.000 de persoane, a constatat ca cei care au consumat cantitați mari de alimente ultraprocesate, in special carne…

Locurile de munca mai puțin solicitante, din punct de vedere mental, dezvolta un risc ridicat in apariția demenței

11:06, 18.04.2024 - Cercetatorii au descoperit ca, cu cat oamenii isi folosesc mai mult creierul la locul de munca, cu atat mai bine par sa fie protejati impotriva problemelor de gandire si de memorie care apar odata cu inaintarea in varsta, potrivit The Guardian. Persoanele cu locuri de munca de rutina si repetitiva…

Dimensiunea creierului uman a crescut cu aproape 7% in 40 de ani

00:20, 16.04.2024 - Studii recente au scos la iveala ca dimensiunea creierului uman a crescut semnificativ de-a lungul evoluției. Cercetatorii au descoperit, de asemenea, ca marirea creierului poate fi asociata cu o rezerva cerebrala crescuta, care ar putea reduce riscul de demența, potrivit Agerpres. Conform unei noi…

Oamenii care venereaza celebritați sunt mai puțin dotați intelectual, arata un studiu

10:05, 15.04.2024 - Publicata in revista BMC Psychology, acest studiu releva ca, deși venerarea celebritaților pare sa fie asociata cu capacitați intelectuale mai slabe, ramane inca neclar daca aceasta fascinație pentru personalitați celebre reprezinta o cauza sau o consecința a acestor abilitați cognitive reduse. Este…

Ce metode pot sa foloseasca persoanele care nu pot dormi fara partener. Vor avea un somn liniștit

17:20, 19.03.2024 - Sunt cupluri care nu pot dormi separat, iar studiile au aratat ca acest lucru se datoreaza unor factori externi. Exista persoane care nu pot accepta sub nicio forma ideea de a dormi fara partenerul de viața. Cercetatorii au dezvaluit ce metode pot folosi aceste persoane pentru a adormi și fara partener!…

Semne subtile care indica deficiența de vitamina A și cum sa o corectezi

00:05, 12.03.2024 - Ce este vitamina A?Vitamina A este o vitamina solubila in grasimi, care este prezenta in mod natural in multe alimente. Exista 2 mari surse de vitamina A, și anume:1. Vitamina A preformata (retinol, esteri retinilici)2. Carotenoizii de provitamina A (alfa-carotenul și beta-carotenul), care sunt transformați…


Ce parere ai despre aceasta stire?