Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Află dacă ai nevoie de protezare auditivă cu Audiologos!

Publicat:

Cand simțim ca nu mai auzim la fel de bine, sau avem impresia ca un membru al familiei se gasește in aceasta situație, este posibil sa nu fim siguri daca suntem in punctul in care trebuie sa apelam la tehnologia asistiva sau nu.

Citeste articolul mai departe pe bihon.ro…  

Sursa articol: bihon.ro


Stiri pe aceeasi tema

IMPORTANTA PROTEZARII AUDITIVE BILATERALE

12:55, 26.04.2024 - Deficiența auditiva este o problema de sanatate cu impact semnificativ asupra calitații vieții. Protezarea bilaterala auditiva se refera la utilizarea a doua dispozitive auditive, unul in fiecare ureche, pentru a imbunatați capacitatea de a auzi a unei persoane.

Dotare noua la Spitalul Medicover Cluj: robotul chirurgical Rosa, dedicat intervențiilor de protezare a genunchiului (P)

15:40, 03.04.2024 - Din dorința de a fi alaturi de pacienți și de a facilita procesul de vindecare, Spitalul Medicover Cluj anunța faptul ca și-a extins gama de aparatura ultra-moderna, prin achiziția unui robot de ultima generație, utilizat in intervențiile de protezare parțiala sau totala a genunchiului.

Importanța unui plan personalizat de recuperare dupa operația de protezare a șoldului

13:05, 07.03.2024 - Operația de protezare a șoldului este o intervenție ce poate imbunatați semnificativ calitatea vieții persoanelor care sufera de artrita severa sau alte afecțiuni ale articulației șoldului.[3] Asta nu inseamna ca vor putea reveni imediat la stilul de viața anterior operației ori ca iși vor putea relua…

Operații de protezare a genunchiului și șoldului - costul mediu al unui caz tratat

20:20, 21.02.2024 - Peste cinci mii de operatii de protezare a genunchiului și soldului au fost efectuate, in anul 2023, in cadrul programului de protezare a aparatului locomotor, in creștere cu mai mult de o mie fața de 2022. Intervențiile respective sint finanțate din fondurile de asigurare obligatorie de asistența medicala,…

Cuvinte cheie:

protezare auditiva audiologos

Ce parere ai despre aceasta stire?