Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adolescent de 17 ani, găsit fără suflare în apele Dunării. Băiatul fusese dat dispărut de 24 de ore

Publicat:

Un adolescent de 17 ani din județul Dolj a fost scos fara suflare din apele Dunarii. Acesta disparuse in urma cu o zi. Fratele sau a anunțat oamenii legii ca baiatul lipsește de acasa și este de negasit.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Orașul din Romania aflat la o ora de București care are trei plaje. Puțini știu de avantajele unei escapade acolo

20:45, 11.05.2024 - Calarașiul, un oraș aflat langa Dunare, este un loc ideal pentru cei care cauta activitați turistice și locuri de vizitat inedite. Unul dintre cele mai cunoscute atractii ale regiunii este Lacul Valea Roșie, o zona protejata de lege, cu ape sarate bogate in sulf și sodiu, care conțin și namol cu proprietați…

Erou la 16 ani: un adolescent roman va fi decorat de președintele Italiei. Cum a reușit sa impiedice o crima

10:45, 30.04.2024 - Un adolescent de origine romana va fi decorat de catre președintele Republicii italiene. Baiatul a ascultat involuntar o convorbire telefonica, a recunoscut gravitatea situației și a reușit sa previna o crima.

Acces Direct. Gabriel, fratele lui Costel, barbatul disparut in urma cu 27 de ani, detalii groaznice despre stana! Informații șocante: „L-a gasit mort” / VIDEO

19:16, 26.04.2024 - Gabriel, fratele lui Costel, barbatul care a disparut in urma cu aproximativ 27 de ani, a oferit detalii groaznice despre stana verișoarei! Noi informații șocante cu privire la acest caz cutremurator.

Descoperire halucinanta in Constanța. Un adolescent de 17 ani, dat disparut, a fost gasit mort langa un bloc

09:11, 05.04.2024 - Caz ingrozitor in Constanța. Un adolescent de 17 ani, care a fost dat disparut in urma cu cateva zile, a fost gasit mort langa un bloc din oraș. Baiatul era din Mamaia, iar familia lui a cerut ajutorul oamenilor legii sa il gaseasca. Ei bine, se pare ca baiatul nu a mai putut fi salvat.

Un baiat de 17 ani dat disparut, gasit mort langa un bloc aflat in construcție, in Constanța

14:10, 04.04.2024 - Un adolescent de 17 ani a fost gasit mort de polițiști joi, 4 aprilie, pe strada Rubinului din municipiul Constanța, in apropierea unui bloc in construcție. Baiatul este din județul Tulcea, dar era stabilit, fara forme legale, in Mamaia, iar in urma cu o zi fusese dat disparut, potrivit site-ului local…

Caz șocant in Piatra Neamț! Un barbat, gasit mort in mașina, dupa ce fusese dat disparut de familie

19:36, 26.03.2024 - Un barbat din Piatra Neamț a fost gasit mort in mașina, dupa ce fusese dat disparut de catre familia sa. Descoperirea macabra a avut loc pe un drum forestier din afara localitații. Familia este devastata de durere din cauza pierderii.

Cum a supraviețuit in padure Radu Ayan, baiatul de 2 ani, disparut in Botoșani, la -5 grade Celsius, o noapte intreaga: ”Mi-a fost frica, m-am ascuns”

09:35, 20.03.2024 - Radu Ayan a devenit un miracol pentru locuitorii din Botoșani, dupa ce a supraviețuit in padure o noapte intreaga, la -5 grade. Baiețelul a facut declarații despre ceea ce s-a intamplat timp de 25 de ore, in care a fost dat disparut și cautat de sute de persoane.

Acces Direct. Misterul de la ferma. Parinții iși cauta fiul cioban, disparut de peste 17 ani: ”A fost luat la stana”/ VIDEO

21:11, 27.02.2024 - Un tanar in varsta de 18 ani a disparut dupa ce a lucrat la o ferma, pentru o perioada scurta. Baiatul plecase de acasa in urma cu mai mulți ani și a stat la manastire, astfel ca legatura cu parinții nu era una apropiata.


Ce parere ai despre aceasta stire?