Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adela Popescu, absentă nemotivat de la Vorbește lumea. Ce s-a întâmplat la Pro TV în această dimineață

Publicat:

Telespectatorii emisiunii ‘Vorbește Lumea’ au fost surprinși de lipsa Adelei din platou. Ediția de azi a inceput fara celebra prezentatoare de televiziune. Ce au spus colegii sai despre intarzierea acesteia? , absenta din platoul ‘Vorbește Lumea’ in ediția de azi și Andrei Lacatuș, cunoscut drept Shurubel, au inceput singuri ediția de azi […] The post , absenta nemotivat de la Vorbește lumea. Ce s-a intamplat la Pro TV in aceasta dimineața appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Finala Chefi la Cuțite, sezonul 13. Cu lacrimi in ochi, Alexandru Sautner a facut un gest neașteptat. Ce s-a intamplat in platou

23:40, 15.05.2024 - Chef Alexandru Sautner a apelat la un gest neașteptat in Finala Chefi la cuțite, sezonul 13. Telespectatorii au avut parte de un moment emoționant, chiar inainte ca Irina Fodor sa anunțe caștigatorul show-ului culinar.

Anunțul facut despre emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV. Ce se intampla din iunie: „Avem grija sa aducem starea de bine! Am promis”

13:35, 15.05.2024 - Emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV va putea fi urmarita și duminica, nu doar in cursul saptamanii. Din 2 iunie, prezentatorii Lili Sandu, Bogdan Ciudoiu și Shurubel vor fi prezenți și in weekend pe micul ecran. Din 2 iunie, de la ora 10:00, in fiecare saptamana, telespectatorii se vor putea bucura…

Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Situație fara precedent in sezonul 13. Ce s-a intamplat cu Orlando Zaharia: „Nu se simte bine!”

23:30, 01.05.2024 - Telespectatorii au avut parte de o situație fara precedent in ediția 20 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 1 mai 2024. Chef Orlando Zaharia a fost profund dezamagit de preparatele concurenților de la proba individuala. Iata ce a urmat.

Ce s-a intamplat in primele zile de filmare pentru Chefi la cuțite sezonul 13! Ce a dezvaluit Chef Alexandru Sautner

12:35, 06.03.2024 - Cel mai apreciat cooking show din Romania, Chefi la cuțite, vine la Antena 1 cu rețeta plina de surprize a celui de-al 13-lea sezon, care va avea premiera maraton pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30.

Mireasa. Capriciile iubirii. Cristian și Valentin vor sa ingroape securea razboiului: „Tot ce s-a intamplat...” / VIDEO

22:00, 04.03.2024 - In ediția din data de 4 martie 2024 a emisiunii Mireasa. Capriciile iubirii, sezonul 9, Cristian și Valentin au purtat o discuție extrem de serioasa. Cei doi concurenți de la Mireasa vor sa ingroape securea razboiului. Iata ce au transmis in ediția din aceasta seara!

Ce s-a intamplat la clubul din Romania amenințat cu depunctarea » Jucatorii, traumatizați: „Ne trezeam dimineața sa verificam daca mai avem toate punctele”

20:40, 21.02.2024 - CS Mioveni, formația din Liga 2 amenințata pana de curand cu depunctarea, și-a achitat restanțele catre foștii jucatori, astfel ca cele 26 de puncte ale galben-verzilor au ramas intacte. Considerata o specialista a promovarilor, echipa argeșeana și-a anunțat obiectivul pentru actuala stagiune. ...

Ce s-a intamplat in dimineața in care Alexei Navalnii a murit. Dezvaluiri șocante din inchisoare: ”S-au auzit de trei ori niște...”

09:15, 21.02.2024 - Dezvaluiri șocante din inchisoarea in care a murit Alexei Navalni! Au aparut informații cu privire la ce s-a intamplat inainte ca opozantul lui Valdimir Putin sa moara. Deținuții au observat lucruri care le-au atras atenția, iar scenele sunt de coșmar.

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea a murit la doar 46 de ani. Ce s-a intamplat cu Catalin Toma, ultimul mesaj postat de politician

11:10, 17.02.2024 - Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Vrancea, Catalin Toma, s-a stins din viața in dimineața zilei de sambata, 17 februarie 2024, la varsta de doar 46 de ani. In ce circumstanțe a avut loc tragicul eveniment și ce informații se știu pana la momentul redactarii acestui articol. Presedintele Consiliului…


Ce parere ai despre aceasta stire?