Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adda și Cătălin, dureri de ficat și duș cu apă rece la butoi, în sezonul 3 Asia Express! „Nu mai puteam să respirăm...”

Publicat:

Detalii incredibile din sezonul 3 al emisiunii ! Adda și soțul ei, Catalin, au facut dezvaluiri incendiare despre chinurile pe care le indura in calatoria lor pentru marele premiu!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

S-au scumpit și vacanțele in Bulgaria. Cat costa un sejur

14:40, 04.06.2024 - Sezonul turistic de vara din Bulgaria a inceput, iar hotelurile de la Marea Neagra isi primesc deja oaspetii. O chestiune arzatoare in mintea tuturor este cat va costa un sejur la mare anul acesta.

Ștrandul din orașul Zlatna se redeschide sambata, 1 iunie. Care sunt tarifele din sezonul 2024

17:55, 31.05.2024 - Ștrandul din orașul Zlatna se redeschide sambata, 1 iunie. Care sunt tarifele din sezonul 2024 Ștrandul din orașul Zlatna se redeschide pentru public incepand de sambata, 1 iunie. Locuitorii orașului dar și turiștii sunt așteptați sa se bucure de o zi relaxanta la ștrand, alaturi de familie și prieteni. …

Mii de ucraineni care fug de armata traverseaza „raul morții” pentru a ajunge in Romania: „Abia puteam sa mai respiram”

09:00, 31.05.2024 - Mii de ucraineni care fug din calea razboilui iși risca viața inotand prin apele primejdioase ale raului Tisa, de la granița Ucrainei cu Romania. „Abia puteam sa mai respiram, am fost aproape sa ne inecam”, susține unul dintre fugari, pentru The Economist.

Monica Tatoiu, detalii despre cea mai pasionala partida de amor: „L-am bagat in spital! Puteam sa-l las fara obiectul muncii”

15:55, 17.05.2024 - Considerata ani la rand drept una dintre cele mai curtate femei din Romania, dar totada și una dintre cele mai mediatizate vedete din Romania, Monica Tatoiu a cam disparut din lumina reflectoarelor. Celebra femeie de afaceri nu mai apare la fel de des in emisiunile TV și nu mai ofera interviuri la fel…

Insula Iubirii, sezonul 7. Ce detalii neștiute a scos la iveala Bianca Giurca despre desparțirea de Marius Moise: „Am fost...”

16:55, 09.05.2024 - Bianca Giurca, fosta concurenta de la Insula Iubirii sezonul 7, a scos la iveala detalii neștiute despre perioada in care s-a desparțit de Marius Moise. Se pare ca tanara a trecut prin momente cumplite dupa separarea de fostul iubit.

Mireasa, sezonul 9. Valentin i-a povestit Elenei despre o fosta relație. Ce detalii a scos la iveala tanarul

13:30, 05.05.2024 - Valentin a facut confesiuni neașteptate in fața Elenei despre viața amoroasa din trecut. Concurentul din sezonul 9 Mireasa a oferit detalii neștiute despre o fosta relație, iar tanara l-a ascultat cu mare atenție.

Cum arata acum baieții Esterei Buble. Ce anunț a facut fosta concurenta Asia Express, sezonul 4

16:45, 28.03.2024 - Estera Buble a participat la America Express – Drumul Imparaților, alaturi de sora ei, Lidia Buble. Daca Lidia e mereu sub lumina reflectoarelor prin prizma meseriei sale de cantareața, Estera Buble este o fire discrete.


Ce parere ai despre aceasta stire?