Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actriţa porno Stormy Daniels îl dă în judecată pe Trump ca să poată spune mai multe

Publicat:

Avocatul personal al lui Trump, a declarat luna trecuta ca i-a platit personal 130.000 de dolari lui Clifford - sub numele de "" - pentru a pastra tacerea cu privire la relatia lor, car ar fi avut loc cu un deceniu inainte ca Trump sa fie investit. Potrivit unor documente judiciare postate online marti de avocatul lui Clifford , Trump - desemnat drept "" - nu a semnat niciodata a (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oana Zavoranu și-a concediat avocatul chiar in sala de judecata / Iata motivul pentru care a recurs la acest

20:00, 21.05.2024 - Oana Zavoranu și-a concediat avocatul chiar in sala de judecata. Decizia a fost motivata de nemulțumirea sa fața de prestația aparatorului. In cadrul unui nou termen al procesului in care este acuzata de șantaj de catre medicul Bogdan Furtuna, Oana Zavoranu a facut un gest neașteptat. In timpul ședinței,…

EXCLUSIV Avocatul american al Simonei Halep, Howard Jacobs: „Vom analiza daca vom da in judecata și alte persoane“

12:06, 06.03.2024 - Celebrul avocat american Howard Jacobs, cel care a condus apararea Simonei Halep la TAS, spune, intr-un interviu exclusiv pentru „Adevarul”, ca va analiza cu Simona daca vor acționa in instanța și alte persoane pentru nedreptațile suferite.

Craciunescu a reacționat dupa ce Porumboiu l-a facut praf in studio-ul GSP : „Il dau in judecata” + S-a luat și de Naum in direct: „Ești avocatul lui și nu știu eu?”

00:25, 29.02.2024 - Ion Craciunescu, fostul arbitru internațional, a anunțat ca il da in judecata pe Adrian Porumboiu, dupa declarațiile acestuia de la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”. Porumboiu l-a jignit in repetate randuri pe Craciunescu in studio-ul Gazetei Sporturilor, deranjat de faptul ca Ion nu și-a cerut scuze…


Ce parere ai despre aceasta stire?