Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actrița Laura Bell Bundy s-a logodit cu iubitul ei, după 4 ani de relație

Publicat:

Actrița Laura Bell Bundy, cunoscuta pentru rolurile din serialele &"&", &"How I &" sau &"Hart of Dixie&", s-a logodit cu iubitul ei, chiar în timpul sarbatorilor de iarna.

Frumoasa blonda și iubitul ei, , au plecat de Craciun și Revelion într-o vacanța în . Inspirat de clima calda și de energia pozitiva din jur barbatul a cerut-o în casatorie dupa aproape patru ani de relație.



Vestea a fost confirmata de actrita si cântareata pe contul ei de Instagram:…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa. Vila cu piscina a lui Babs i-a lasat pe toți fara cuvinte. „Dupa multa munca, in sfarșit gata!”

16:00, 22.04.2024 - Claudia Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, a finalizat lucrarile la noua casa și a publicat primele imagini cu exteriorul vilei sale. Dupa despartirea de artist, Babs a investit o suma considerabila in vila cu piscina la care a visat.Claudia a finalizat amenajarea curții sale și a impartașit cateva…

Alina Ceușan e insarcinata cu al doilea copil. Cum a dat vestea: „Viața noastra se va schimba din nou in luna august”

10:55, 13.04.2024 - Alina Ceușan a anunțat astazi, prin intermediul unui clip video postat pe Instagram, ca e insarcinata cu al doilea copil. A și dezvaluit ca in luna august va naște. In varsta de 31 de ani, prezentatoarea emisiunii „Love Island” de la Pro TV e casatorita din anul 2019 cu Raul Țișa, care e hairtylist,…

Emil Rengle s-a logodit. Cine este iubitul lui spaniol

09:50, 09.04.2024 - Emil Rengle s-a logodit. Cine este iubitul lui spaniol Emil Rengle și Alejandro Fernandez traiesc o frumoasa poveste de dragoste deja de mai mult timp. Cei doi se ințeleg de minune și sunt pregatiți sa iși oficializeze relația. Celebrul dansator roman a anunțat in urma cu cateva zile, pe Instagram,…

Emil Rengle și iubitul sau, Alejandro, s-au logodit. Cum au dat vestea fanilor: ”Impreuna vom crea...” / VIDEO

22:00, 04.04.2024 - Veste mare in showbizul romanesc! Emil Rengle și iubitul lui, Alejandro Fernandez s-au logodit. Cei doi se iubesc de cateva luni și sunt cei mai fericiți, motiv pentru care au decis sa-și petreaca intreaga viața unul alaturi de celalalt. Cum au anunțat marele eveniment din viața lor pe rețelele de socializare.

Violeta, fiica Andreei Marin, prima relație publica. Cine este iubitul ei!

10:50, 20.03.2024 - Violeta, fiica Andreei Marin, prima relație publica. Cine este iubitul ei! Andreea Marin este o mama implinita! Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Banica, are 16 ani. Nu mai este un copil, ci s-a transformat intr-o domnișoara extrem de frumoasa.   Vezi aceasta postare pe Instagram   O postare distribuita…

Vedeta de la noi, insarcinata pentru prima data! Bruneta a dat vestea cea mare inainte de a se casatori cu iubitul ei: ”Ma uit la ecografii și nu-mi vine sa cred”

22:46, 04.03.2024 - In urma cu ceva timp ii declara in public dragostei celui care urmeaza sa-i devina soț, insa minunea se pare ca s-a petrecut inainte ca cei doi sa ajunga la altar. O vedeta de la noi e insarcinata, iar peste doar cateva luni urmeaza sa devina mamica pentru prima data. Avem declarații in exclusivitate.


Ce parere ai despre aceasta stire?