Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actorul Mihai Dragomir s-a epilat pentru un episod din Las Fierbinți: „Nu mai vreau să trec prin asta!”

Publicat:

Joi seara e invazie de fete in ”Las Fierbinți”! Un cetațean turc sponsorizeaza un concurs de Miss in Fierbinți, ceea ce le da de lucru locuitorilor din sat. Unul dintre actori a suferit la propriu pentru acest episod.

La filmarile pentru acest episod, interpretul lui Dorel din ”Las Fierbinți” marturisește ca s-a epilat cu adevarat! ”Am fost epilat de catre Bobo pe bune”, se amuza , ”toata treaba a fost reala. Durere? Nu știu cat de mult sufera femeile cand se epileaza cu ceara, dar eu cu siguranța nu mai vreau sa trec prin asta!…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dana Rogoz, mesaj emoționant la 10 ani de la moartea tatalui sau. Ce a transmis actrița pe rețelele de socializare: „Ce durere”

10:00, 11.05.2024 - S-au implinit 10 ani de cand tatal Danei Rogoz a trecut in lumea celor drepți și a lasat un gol imens in urma sa. Ion Alexandru Rogoz a murit in spital, la doar o zi dupa ce fusese internat pe secția de Terapie Intensiva, avand toata familia alaturi.

Mihai Bobonete, episod jenant dupa ce s-a imbatat crunt: “Dar uita-te, ba, in alta parte!”

21:25, 08.05.2024 - Mihai Bobonete s-a facut de ras la beție. Celebrul actor, alias Bobița din Las Fierbinți, a trecut prin momente penibile in timp ce se afla in stare de ebrietate. Ce a ajuns sa pațeasca din cauza alcoolului, incat toata lumea a ras de el. Mihai Bobonete, umilit din cauza alcoolului Mihai Bobonete, cunoscut…

Primul episod din saga lui Kevin Costner despre Vestul american, in avanpremiera la Cannes VIDEO

12:01, 09.04.2024 - Kevin Costner va prezenta in avanpremiera mondiala, in afara competitiei, la cea de-a 77-a editie a Festivalului de Film de la Cannes (14-25 mai) primul episod din „Horizon: An American Saga".

Mesaje de durere dupa moartea Sarei, adolescenta care a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov. Prietenii ei nu știau cu ce probleme se confrunta: ”Ai fost...”

10:35, 08.04.2024 - O adolescenta de 15 ani a avut un sfarșit tragic. Sara a murit dupa ce a cazut de la etajul 8 al unei cladiri. Moartea ei a lasat multa durere in sufletele prietenilor ei, care nu știau cu ce probleme se confrunta. Pe rețelele de socializare au aparut o mulțime de mesaje de durere.

A murit unul din ultimii lautari ai legendarului Taraf de Haidouks! Muzicantul a aparut in ”The Man Who Cried” cu Johnny Depp

14:45, 01.04.2024 - A murit Marin Manole unul din ultimii lautari din legendarul Taraf de Haidouks, formația de lautari care a cantat in zeci de prestigioasele sali de spectacole din intreaga lume. Acordeonistul Marin Manole, tatal cunoscutului Ionița Manole (Ionița de la Clejani), a murit la 82 de ani. In 2009, alaturi…

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Arhiepiscopia Bucureștilor reacție dupa ce primarul Sectorului 1 a anunțat inchiderea primariei: „Dezaprobam utilizarea finanțarii Catedralei Naționale cu scop electoral”

12:15, 08.03.2024 - „In urma apariției in presa a unor afirmații facute de o autoritate publica a Capitalei, Arhiepiscopia Bucureștilor dezaproba folosirea cu scop electoral a pretextului de a sprijini sau nu construirea Catedralei Naționale”, a precizat Arhiepisocpia intr-un comunicat de presa.Arhiepiscopia Bucureștilor…

(video) „Era pe podea, cu o sacoșa in cap”: Ce spun rudele si vecinii baiatului gasit mort de mama sa, la Singerei

11:15, 24.02.2024 - Durere fara margini pentru o familie din orașul Singerei, unde baiatul de 15 ani a fost depistat mort in,casa. Tragedia s-a intamplat in seara de 22 februarie, iar cadavrul baiatului a fost gasit chiar de mama sa, cu o punga pe cap. Tanarul locuia de unul singur, iar ultima data a vorbit cu bunica sa…


Ce parere ai despre aceasta stire?