Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actorul Dick Van Dyke a fost salvat în ultima clipă din mașina sa în flăcări, înainte de a exploda

Publicat:

, devenit celebru in emisiunile de comedie din anii 1960, a fost salvat in ultima clipa de un motociclist din automobilul sau cuprins de flacari, inainte ca acesta sa explodeze.

Actorul american de 87 de ani se afla la volanul unui Jaguar, cand mașina a fost cuprinsa de flacari pe o autostrada din .

Mai mulți motocicliști s-au oprit pentru a-l ajuta, iar unul dintre ei, de profesie pompier, a decis sa-l scoata din mașina, informeaza CNN.

"Au crezut ca eu lesinasem si m-au scos din masina", a relatat Dick Van Dyke.

Actorul a…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

UPDATE. Mașina cuprinsa de flacari, in urma unui accident produs dupa podul de la Albina

17:50, 19.04.2024 - Accident produs vineri dupa-masa, in apropiere de localitatea timișeana Albina. Dupa ce doua mașini s-au ciocnit, una dintre ele a luat foc. UPDATE. Mașina a fost distrusa complet de flacari

UPDATE: VIDEO | Buzatu va ieși azi din Penitenciar, dupa 7 luni de stat in celula. Il așteapta fiul Tudorel și doi consilieri de suflet

14:55, 17.04.2024 - UPDATE 14.45: EMOȚII ȘI PLOAIE… Freamat mare la poarta Penitenciarului Vaslui, unde din clipa in clipa, urmeaza sa iasa pe porți Dumitru Buzatu, dupa șapte lui de arest preventiv. Au sosit deja la porțile temniței fiul acestuia, Tudorel, insoțit de doi dintre consilierii de suflet ai lui Buzatu, Alexandru…

Salvata in ultima clipa din mașina aflata in flacari

19:25, 08.04.2024 - In aceasta dimineața, trei polițiști de frontiera de la Poliția de Frontiera Drobeta-Turnu Severin, in timp ce se aflau in misiune, au observat in dreptul localitații Cozla, pe marginea drumului, un autoturism de sub capota caruia ieșeau flacari. Fara sa stea pe ganduri, s-au apropiat de locul producerii…

Alerta la Șișești: O mașina este in flacari

10:55, 01.04.2024 - Un incendiu a izbucnit la un autoturism pe DJ 184, intre localitațile Sisești și Danești, in județul Maramureș. Echipele de intervenție de la ISU Maramureș sunt mobilizate pentru a gestiona situația. Vom reveni cu amanunte .

Casa de lux a actriței Cara Delevingne, mistuita de flacari. Cum arata vila și posibila cauza a incendiului VIDEO

13:21, 16.03.2024 - Casa de lux din California a Carei Delevingne a fost cuprinsa de flacari, vineri dimineața. La momentul respectiv, celebra actrița se afla la Londra. Potrivit informațiilor furnizate de Departamentul de Pompieri din Los Angeles, echipajele s-au luptat cu un incendiu puternic.

Barbat salvat in ultima clipa de pompieri, dintr-un apartament cuprins de flacari. A fost resuscitat și readus la viața VIDEO

08:56, 15.03.2024 - Un barbat in varsta de 42 de ani, din municipiul Targu Jiu, a fost salvat in ultima clipa, in seara zilei de joi, 14 martie 2024, de pompierii gorjeni dintr-un apartament cuprins de un incendiu.

VIDEO - Mașina in flacari pe A1, sensul de mers Pitești - București

15:35, 10.03.2024 - O mașina a luat foc, duminica, pe Autostrada A1, conform imaginilor trimise redacției de martori oculari. Incendiul s-a produs la km 45, pe sensul de mers Pitești-București. Conform martorilor, nimeni nu s-a putut apropia de mașina pentru ca avea instalație GPL.

Incendiu pe strada Nasaud din Cluj-Napoca! O mașina a fost cuprinsa de flacari- FOTO și VIDEO

08:30, 09.03.2024 - Un incendiu a izbucnit in jurul orei 7:30 in cartierul clujean Maraști.Din primele informații ar fi vorba despre o mașina care ar fi avut probleme tehnice.Martorii din zona au relatat ca mașina ar fi luat foc pe strada Nasaud, fiind mutata pentru a evita raspandirea focului.


Ce parere ai despre aceasta stire?