Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acesta este cel mai eficient remediu natural impotriva cosurilor!

Publicat:

Acesta este cel mai eficient remediu natural impotriva cosurilor Putini sunt cei care pot spune ca nu au fost afectati de acnee in viata lor. De cele mai multe ori, aceasta loveste fetele cu varste intre 14 si 17 ani. Baietii sunt si ei afectati, in special in perioada dintre varsta de 16 si cea de 19 ani. De multe ori, aceasta inestetica problema nu dispare cu varsta, astfel incat 5% dintre femeile care au peste 25 de ani sunt afectate de acnee.
Oamenii de stiinta au aratat ca cimbrul de cultura e mai eficient in combaterea acneei decat oricare alt produs de pe piata. Mai mult decat…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Maia Sandu: „Trebuie sa luptam mai eficient impotriva corupției in toate sectoarele”

17:50, 22.05.2024 - Șefa statului Maia Sandu a participat, astazi, la cel de-al XIX-lea Congres al Conferinței Curților Constituționale Europene (CCCE), gazduit de Republica Moldova. In discursul sau, Președinta a salutat participarea reprezentanților ai 40 de curți constituționale europene sau instituții echivalente acestora,…

Vaccin revoluționar eficient impotriva virusurilor care nici macar nu au aparut

07:50, 14.05.2024 - Oamenii de știința au creat un nou tip de vaccin care are potențialul de a proteja impotriva unei game largi de coronavirusuri, inclusiv impotriva celor care nu au aparut, inca, in populație.

Oamenii de știința sunt foarte aproape sa descopere o noua terapie impotriva cancerului

11:31, 09.05.2024 - Folosind inteligenta artificiala (AI), oamenii de stiinta au dezvoltat o tehnologie care identifica cele mai puternice celule imune care ucid tumorile si care pot fi utilizate in imunoterapiile impotriva cancerului, conform News.ro.

A fost descoperita o gena care protejeaza impotriva bolii Alzheimer

20:50, 19.04.2024 - Oamenii de știința vin cu o veste importanta in lupta impotriva bolii Alzheimer. Au descoperit o gena care acționeaza ca o bariera, protejand creierul de aceasta afecțiune neurodegenerativa.

Lupta impotriva dementei ar trebui sa inceapa la 40 de ani, sugereaza oamenii de stiinta / Ce se intampla cu creierul la mijlocul vietii

06:01, 15.04.2024 - Lupta impotriva dementei ar trebui sa inceapa la 40 de ani, sugereaza oamenii de stiinta. Intervenind mai devreme pentru a imbunatati sanatatea creierului ne-ar putea ajuta sa ne mentinem ageritatea cerebrala pe masuraa ce imbatranim.

De ce e bine sa bei ceai boldo. Remediu natural cu multe beneficii

09:45, 10.04.2024 - Descopera puterea vindecatoare a ceaiului boldo! Cu o istorie bogata in utilizare medicinala, acest remediu natural se evidențiaza din ce in ce mai mult ca o opțiune eficienta pentru imbunatațirea sanatații hepatice și digestive.

Primele capșune romanești sunt mai scumpe decat carnea de porc

19:11, 08.04.2024 - Au aparut primele capșune romanești pe piața, cu aproape o luna mai devreme decat eram obișnuiți, pe fondul temperaturilor ridicate din aceasta perioada. Producția este de solar, iar prețul la producator este in jur de 30 lei/kg, ca doar vorbim de trufandale. Pe tarabe, insa, este și mai mare chiar,…


Ce parere ai despre aceasta stire?