Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident teribil: Un copil a murit după ce a fost lovit de o bâtă de baseball

Publicat:

1438597535 Un copil din SUA a fost lovit la cap, sambata, de un jucator cu o bata de baseball. Totul s-a petrecut in timpul incalzirii pentru un meci. Baiatul a decedat a doua zi la spital.

avea noua ani si era batboy (persoana care cara echipamentul) la echipa , care urma sa joace contra , la Wichita (Kansas). Copilul a fost lovit din greseala de un jucator de la Bee Jays care efectua miscari de încalzire cu bâta.

Desi purta o casca, Carlile a avut afectiuni craniene severe în urma…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spun prietenii despre Erik, baiatul de 16 ani care s-a urcat la volanul mașinii parinților și a murit in accident. Alte șapte persoane au fost ranite: ”Nu facea rau...”

22:00, 22.05.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs pe un drum forestier din Bistrița, in urma cu o zi. Un adolescent de 16 ani s-a a condus mașina parinților sai, avand in atutoturism alți 7 prieteni, iar la un moment dat s-a rasturnat. Iata ce știau prietenii lui despre Erik.

Accident grav in Vaslui. Trei persoane au murit, dupa ce doua motociclete și o mașina s-au ciocnit

20:46, 19.05.2024 - Un accident grav a avut loc astazi, in localitate Codaești din județul Vaslui, dupa ce o mașina și doua motociclete s-au ciocnit și au luat foc. Trei tineri au murit, in timp ce femeia care conducea mașina a fost transportata la spital.

Doliu in lumea sportului romanesc. Costica Caileanu a murit, intr-un groaznic accident rutier. Fostul campion la culturism avea 54 de ani

10:11, 17.05.2024 - Costica Caileanu, in varsta de 54 de ani, și-a pierdut viața intr-un cumplit accident petrecut intre Navodari și Corbu Sursa articolului: Doliu in lumea sportului romanesc. Costica Caileanu a murit, intr-un groaznic accident rutier. Fostul campion la culturism avea 54 de ani Credit autor: Realitatea…

Cine este Vlad, tanarul care a murit la doar 20 de ani, dupa ce a cazut in gol de la etajul trei al Spitalului Sf. Spiridon din Iași. Era student la medicina / FOTO

15:00, 08.05.2024 - Avea toata viața inainte, dar a ales sa iși puna capat zilelor. Vlad, un tanar in varsta de 20 de ani, student la Medicina, s-a aruncat de la etajul trei al Spitalului Sf. Spiridon din Iași. Baiatul suferise recent o intervenție chirurgicala la colon.

A murit unicul martor, care era impotriva companiei Boeing

07:21, 03.05.2024 - Un avertizor la furnizorul Boeing Spirit AeroSystems a murit marți dimineața in urma unei lupte cu o "infecție brusca". Joshua Dean, in virsta de 45 de ani, un fost inginer mecanic și auditor de calitate din Wichita, Kansas, a susținut ca conducerea spiritului a ignorat defectele de fabricație ale modelului…

Imagini halucinante cu mașina in care a murit Madalin, baiatul din Olt. A fost distrusa complet și au ramas doar fiare / FOTO

10:10, 23.04.2024 - Madalin a murit in condiții ingrozitoare, iar acest lucru il confirma și imaginile ingrozitoare cu mașina lui, dupa tragedie. Dintr-o mașina noua și frumoasa, aceasta s-a transformat intr-un morman de fiare și a fost distrusa complet. Din acel loc a fost extras trupul neinsuflețit al lui Madalin.

Presupusul amant care a fost urmarit de tanarul de 23 de ani, mort in accident, dezvaluire neașteptata! Ce relație ar fi avut, de fapt, cu fata: “A murit din prostia lui”

17:20, 16.04.2024 - Madalin Paul Paduran a murit dupa ce l-a urmarit pe presusupul amant la iubitei sale și a pierdut controlul volanului. Baiatul implicat a facut mai multe marturisiri neașteptate și a anunțat care este relația dintre el și Narcisa, tanara pe care apropiații decedatului o considera vinovata.

Accident cumplit in Timișoara: o femeie a murit, iar alte trei persoane au fost ranite

21:55, 30.03.2024 - O femeie a decedat, iar trei persoane, intre care doua minore, au fost ranite intr-un accident rutier care s-a produs, sambata seara, in Timisoara, potrivit Agerpres. Potrivit Politiei Timis, un autoturism condus de un barbat de 57 de ani, pe banda I, dinspre sensul Mahle spre municipiul Timisoara,…


Ce parere ai despre aceasta stire?