Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident mortal în fața Penitenciarului pentru Minori Tichilești

Publicat:

Un barbat din Galați, venit în vizita la Penitenciarul pentru Minori Tichilești si-a gasit sfârsitul în urma unui accident rutier produs în fata unitații de detenție.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal in ziua de Paști: mașina condusa de un barbat a fost lovita de tren in Sibiu

09:05, 05.05.2024 - Un barbat de 38 de ani a murit, duminica, in ziua de Paști, dupa ce a patruns pe calea ferata dintre localitațile sibiene Ruși și Șeica Mare, deși semaforul instalat la trecere era roșu. Mecanicul trenului și calatorii nu au fost raniți.

Accident mortal de Florii: Pieton spulberat de o mașina in județul Constanța

22:45, 28.04.2024 - Un pieton a fost lovit mortal de o mașina, duminica seara, pe DN 2A, in județul Constanța.Potrivit IPJ Constanța, polițiștii rutieri au fost sesizați duminica seara cu privire la faptul ca pe DN 2A, la intrarea in comuna Mihail Kogalniceanu, s-a produs un accident.

Accident mortal in Dolj. Un tanar de 18 ani a murit dupa ce autorismul in care se afla s-a rasturnat

12:15, 27.04.2024 - Un accident cumplit a avut loc noaptea trecuta in județul Dolj și a curmat viața unui tanar de 18 de ani. Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a rasturnat pe partea carosabila, curmand viața prietenului sau.

Accident mortal in Ramnicu Valcea. O persoana a murit și alte patru victime au ajuns la spital, in stare grava

21:50, 19.04.2024 - Un accident mortal a avut loc pe o artera principala din Ramnicu Valcea. Trei mașini s-au ciocnit, iar in urma impactului o persoana a decedat și alte patru au ajuns la spital, avand nevoie de ingrijiri medicale.

Accident mortal la Afumați dupa coliziunea dintre un tir și un autoturism

05:30, 19.02.2024 - Un grav accident rutier a avut loc duminica seara, in localitatea Afumați, intre un autoturism și un TIR. Un tanar de 27 de ani, șoferul mașinii, a murit. In urma impactului conducatorului autoturismului a ramas incarcerat, inconștient. La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Voluntari…

Șoferul care a provocat un accident mortal in Dumbrava, reținut de polițiști. Avea permisul suspendat

20:36, 13.02.2024 - Barbatul in varsta de 38 de ani care a intrat pe contrasens și a provocat un accident mortal in apropiere de localitatea clujeana Dumbrava avea permisul de conducere suspendat de mai bine de o luna.

Accident mortal intre localitațile Crasna și Varșolț. Un barbat de 53 de ani a decedat in urma impactului

10:46, 12.02.2024 - La data de 12 februarie a.c., la ora 07.14, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Salaj au fost sesizați in urma unui apel 112 despre faptul ca, intre localitațile Crasna și Varșolț, s-a produs un accident rutier. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat ca, un tanar…

Permis anulat pe viața pentru șoferii beți sau drogați, care au provocat accident mortal. Proiect aprobat tacit de Senat

08:26, 06.02.2024 - Permis anulat pe viața pentru șoferii beți sau drogați, care au provocat accident mortal. Proiect aprobat tacit de Senat Senatul a adoptat tacit, luni, un proiect initiat de deputati PNL, care propune anularea pe viata a permisului conducatorului auto daca acesta a provocat un accident soldat cu pierderi…


Ce parere ai despre aceasta stire?