Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident minier în India, zeci de oameni au fost îngropaţi de vii. Sunt cel puţin nouă morţi

Publicat:

Accidentul s-a produs la o mina de carbuni din estul Indiei, din statul Jharkhand si potrivit oficialilor cel putin 23 de mineri sunt prinse sub malul de pamant. S-a intervenit cu sute de oameni si zeci de utilaje pentru salvarea acestora.

"Am recuperat cinci cadavre, dar mai sunt persoane ingropate acolo", a declarat , șeful poliției din districtul Godda, pe raza caruia s-a produs tragedia. Ulterior, s-a anuntat ca numarul mortilor a crescut la noua.

Unele publicatii din India scriu ca numarul celor ingropati sub malul de pamant ar fi de cel putin 50, dar cifrele…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Agent electoral, o activitate riscanta. Țara in care mai mulți oameni care imparțeau pliante au murit

21:06, 03.06.2024 - Cel putin 33 de agenti electorali indieni au murit din cauza caldurii excesive in ultima zi a alegerilor nationale, sambata, in statul Uttar Pradesh, a anuntat un responsabil electoral."O compensatie financiara de 1,5 milioane de rupii (18.000 de dolari) va fi oferita familiilor celor decedati", a anuntat…

Valurile de canicula au provocat cel putin 56 de decese in India si aproape 25.000 de cazuri de insolatie in perioada martie-mai

16:00, 03.06.2024 - Aproape 25.000 de persoane au suferit posibile insolatii si 56 si-au pierdut viata dupa mai multe valuri de canicula care au cuprins teritoriul Indiei in perioada martie-mai, a relatat presa locala, mentionand date guvernamentale, potrivit Reuters, potrivit Agerpres.

Agent electoral, o activitate riscanta. Țara in care mai mulți oameni care imparțeau pliante au murit

13:06, 02.06.2024 - Cel putin 33 de agenti electorali indieni au murit din cauza caldurii excesive in ultima zi a alegerilor nationale, sambata, in statul Uttar Pradesh, a anuntat un responsabil electoral."O compensatie financiara de 1,5 milioane de rupii (18.000 de dolari) va fi oferita familiilor celor decedati", a anuntat…

India se topește: Cel puțin 15 oameni au murit din cauza caniculei in doar 24 de ore

14:35, 31.05.2024 - Cel putin 15 decese avand drept cauza probabila insolatia s-au inregistrat joi in statele din estul Indiei Bihar si Odisha, au anuntat autoritatile indiene, pe fundalul unui val sever de canicula preconizat sa continue pana sambata, informeaza Reuters.

Peste 2.000 de oameni au fost ingropați de vii de o alunecare de pamant, in Papua Noua Guinee

09:56, 27.05.2024 - Peste 2.000 de oameni au fost ingropați de vii de o alunecare masiva de pamant in Papua Noua Guinee saptamana trecuta, a anunțat luni centrul național pentru dezastre. Șansele ca victimele sa fie salvate sunt foarte mici, avand in vedere terenul periculos și dificultatea de a aduce ajutoare la fața…

Un incendiu la un local de divertisment a ucis cel putin 24 de persoane in India

21:15, 25.05.2024 - Cel putin 24 de persoane, printre care multi copii, au murit intr-un incendiu care a izbucnit sambata seara intr-un local de divertisment pentru familii din statul Gujarat, in vestul Indiei, a anuntat un oficial guvernamental, potrivit Agerpres.

Un panou publicitar uriaș s-a prabușit in India in timpul unei furtuni: 12 morți și cel puțin 60 de raniți

12:15, 14.05.2024 - Douasprezece persoane au fost ucise si cel putin 60 au fost ranite cand un panou publicitar s-a prabusit luni din cauza unei puternice furtuni la Mumbai, au anuntat autoritatile municipale din capitala financiara a Indiei situata in vestul tarii, noteaza AFP.

Temperaturi record in India: Noua oameni au murit din cauza valului de caldura

23:45, 01.05.2024 - Mai multe regiuni din India se confrunta cu un val de caldura. Experții spun ca au fost batute unele recorduri in ceea ce privește temperaturile lunii aprilie din India. Cel puțin noua oameni au murit din cauza caniculei.Valul de caldura a lovit estul Indiei.


Ce parere ai despre aceasta stire?